Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ουρά του Μητσοτάκη για μία ακόμη φορά ο Βελόπουλος

Ουρά του Μητσοτάκη για μία ακόμη φορά ο Βελόπουλος

Κυρώθηκε στη Βουλή συμφωνία για εκχώρηση κατ’ ουσίαν των δικαιωμάτων της Ελλάδος στα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων με τις ψήφους ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και βεβαίως της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, που όλοι έχουν πλέον καταλάβει ότι είναι ο κρυφός άσσος στο μανίκι του Μητσοτάκη για κάθε δύσκολη περίσταση. Έτσι λοιπόν, η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να δώσει προίκα μετά το Ελληνικό, που του έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, στον Λάτση τα Ελληνικά Πετρέλαια μαζί με τις συμμετοχές τους στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων!

Τα οποία Ελληνικά Πετρέλαια ανήκουν κατά μεγάλο μέρος στον Λάτση και πρόκειται να πουληθούν μεγάλο μέρος των μετοχών της σε αμερικάνικο fund.

Θυμίζουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποτέ δεν έγινε ουρά της Νέας Δημοκρατίας, ούτε βεβαίως του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τον Κυριάκο Βελόπουλο, γνωστός ο βίος και η πολιτεία του. Από το ΠΑΣΟΚ, στον Καρατζαφέρη και από τον Καρατζαφέρη στην Νέα Δημοκρατία, όπου ήθελε να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής, αλλά τον απόρριψαν και έτσι ίδρυσε δικό του κόμμα και με την βοήθεια συναδέλφου του τηλεκράχτη βρέθηκε στην Βουλή για να είναι το δεκανίκι του Μητσοτάκη.

Το πλέον κωμικό είναι ότι παρίστανε τον άνθρωπο του Πούτιν στην Ελλάδα και με την ψήφιση των κυρώσεων αυτών από το κόμμα του χωρίς προσχήματα υπηρετεί απόλυτα τα αμερικάνικα συμφέροντα. 

Exit mobile version