Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Αριστερά και η Δεξιά του Συστήματος (άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)

Η Αριστερά και η Δεξιά του Συστήματος (άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)

Ιθαγένεια – Θρησκεία: Ό,τι δεν τόλμησε να κάνει ο Τσίπρας, θα το κάνει ο Μητσοτάκης…

«Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν,
ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν,
δεν ξέρομε τι λέγεται ντροπή.»

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τον ρόλο να αμβλύνει τις αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού κατά των Μνημονίων, έχοντας σαν προεκλογική της εξαγγελία το 2015 ότι θα σκίσει τα μνημόνια! Ο Αλέξης Τσίπρας για λογαριασμό της αριστεράς επέβαλε κατ’ ουσίαν στην συνείδηση του λαού τα μνημόνια, την διακυβέρνηση κατ’ ουσίαν της χώρας μας από τους περίφημους δανειστές και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κυρίως τα στελέχη της Ν.Δ. από την άλλη πλευρά έκαναν προεκλογική εκστρατεία έχοντας σαν πρώτη προτεραιότητα το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών! Και ανέλαβε και αυτός με την σειρά του να την εφαρμόσει και να την καταστήσει αποδεκτή από τους Έλληνες πολίτες!

Δεν έχει σημασία γι’ αυτόν ότι η πλειοψηφία του Λαού έχει αρνητική άποψη για το χειρισμό του Σκοπιανού όπως και του μεταναστευτικού όπως και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αυτά είναι λεπτομέρειες, αφού όλους τους ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνον η οικονομία και αυτό επιφανειακά και όχι στην ουσία!

Απόλυτη συνεννόηση Μητσοτάκη και Τσίπρα για έναν σκληρό δικομματισμό

Τόσο στην προεκλογική περίοδο, όσο και μετά τις εκλογές υπήρξε όπως προκύπτει απόλυτη συνεννόηση μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα να κτίσουν έναν σκληρό δικομματισμό και για αυτό βλέπουμε από την πλευρά της ΝΔ να δηλώνει ο ίδιος ο πρόεδρός της ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία έρευνα η οποία να αφορά τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της Novartis, ενώ και από πλευράς του ο Τσίπρας δεν κάνει καμία αντιπολίτευση και περιμένει σαν θεσμική αξιωματική αντιπολίτευση την φθορά του χρόνου και την σειρά του ξαναγίνει πρωθυπουργός, πράγμα που εγγυάται η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Βεβαίως μη ξεχνάμε την απόλυτη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις τελευταίες εκλογές, συνεργασία την οποία έχουν παραδεχθεί και έχουν καυχηθεί γι’ αυτό!

Κάνουν τα όσα κάνουν όμως γιατί οδήγησαν έναν Λαό στην παθητικότητα, στην αμάθεια και την άγνοια. Κι αν σήμερα άνθρωποι των γραμμάτων δηλώνουν ότι το 50% των Ελλήνων είναι λειτουργικά αναλφάβητοι, γιατί δεν τοποθετούνται πολιτικά και να αποδώσουν τις ευθύνες σε αυτούς που ανήκουν; Σε ένα πολιτικό σύστημα και στα κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και βεβαίως την αριστερά, η οποία από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα έχει κυρίαρχο ρόλο στην Παιδεία της χώρας!

Οι “ινστρούχτορες” της γενιάς του Πολυτεχνείου έγιναν δάσκαλοι, καθηγητές και Πανεπιστημιακοί και είναι αυτοί οι μεγάλοι ένοχοι για το γεγονός αυτό και βεβαίως συνένοχη η Νέα Δημοκρατία, με της οποίας τις ευλογίες αφέθηκε η παιδεία στην απόλυτη κυριαρχία της αριστεράς.

Διαβάσαμε επί παραδείγματι στην καθεστωτική εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” σε άρθρο του καθηγητή κ. Γιανναρά το παρακάτω: «Ένας λαός που θέλει να είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι, δεν μπορεί να επιβιώσει ιστορικά, έχει τελειώσει. Ό,τι δικό μας το μεταποιήσαμε σε φολκλορικό κιτσαριό για τους τουρίστες…»

Πράγματι έτσι είναι! Ελλάδα σήμερα δεν σημαίνει τίποτε απ’ τα μεγάλα τα ωραία και τα αληθινά που συμβολίζει η Ιερή αυτή λέξη! Όμως, ο Λαός από μόνος του κατάντησε σε αυτό το σημείο; Βεβαίως και όχι! Αλλά οι κύριοι… καθηγητές ακόμη και αυτοί που είναι απέναντι στην κόκκινη χούντα, που κυριαρχεί στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα στον χώρο τον Ιδεολογικό και πολιτικό, ακόμη και αυτοί σιωπούν και δεν κατηγορούν ευθέως το ένοχο πολιτικό κατεστημένο για την κατάντια αυτή!

“Υπέρβαση του εθνικισμού” και “πολιτισμένη συμπεριφορά”

Πέρα από την παρακμή για την οποία ευθύνεται ένα ολόκληρο σύστημα υπάρχει και η τουρκική απειλή και δίπλα σε αυτήν οι συμβουλές των μεγάλων “φίλων” και “συμμάχων” ότι πρέπει να είμαστε καλά παιδιά, να είμαστε “ψύχραιμοι”… Σε αυτό απαντά ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης πριν από είκοσι σχεδόν χρόνια όταν είχε γράψει στο βιβλίο του “Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ” τα εξής:

“Στον βαθμό όπου η Ελλάδα θα καθίσταται ανεπαίσθητα γεωπολιτικός δορυφόρος της Τουρκίας, ο κίνδυνος πολέμου θα απομακρύνεται, οι ψευδαισθήσεις θα αβγατίζουν και η παράλυση θα γίνεται ακόμα ηδονικότερη, εφ’ όσον η υποχωρητικότητα θα αμείβεται με αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς επαίνους … Απ’ αυτές τις συνθήκες ό,τι στην πραγματικότητα θα συνιστά κάμψη της ελληνικής αντίστασης κάτω από την πίεση του υπέρτερου τουρκικού δυναμικού, οι Έλληνες θα συνηθίσουν σιγά-σιγά να το ονομάζουν «πολιτισμένη συμπεριφορά», «υπέρβαση του εθνικισμού» και «εξευρωπαϊσμό»…”

Η “υπέρβαση του εθνικισμού” λοιπόν, η “πολιτισμένη συμπεριφορά” αποτελεί άμεση προτεραιότητα και για την Νέα Δημοκρατία, η οποία κυβερνά σήμερα, όπως ήταν και για τον ΣΥΡΙΖΑ τα περασμένα χρόνια.

ΝΔ: “His Master’S Voice”

Δύο μόνο μήνες είναι στην εξουσία η φιλελεύθερη παράταξη και έχει δώσει διαπιστευτήρια στην παγκόσμια εξουσία ότι θα είναι απόλυτα υποτεταγμένη στα κελεύσματα και τις εντολές της…

Δύο μόνο μήνες στην εξουσία η ΝΔ και έχει δώσει εξετάσεις “λαμπρές”… Διπλασιάστηκε η λαθρομετανάστευση, απόλυτος σεβασμός στην συμφωνία των Πρεσπών και συνεχείς επαφές με τα Σκόπια, προκειμένου αυτά να ενταχθούν άμεσα μέσα στους επόμενους μήνες στο ΝΑΤΟ και βεβαίως συνεχίζονται οι μολότωφ στα Εξάρχεια παρ’ όλη την προπαγανδιστική εκστρατεία από ΜΜΕ και διαδίκτυο ότι όλα είναι εντάξει! Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδέχθηκε πλήρως το αίτημα της Ενώσεως αθέων να μην αναγράφεται Ιθαγένεια και Θρήσκευμα στα πιστοποιητικά των Σχολείων.

Ο ίδιος ο Νίκος Φίλης δήλωσε ότι ήθελε να το κάνει αυτός και κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είχε την τόλμη να το εφαρμόσει. Το εφαρμόζει τώρα η Νέα Δημοκρατία…

Απόλυτα αναμενόμενα τα έργα και οι ημέρες της Νέας Δημοκρατίας και εμείς αυτό με έμφαση το είχαμε πει στην περίοδο την προεκλογική με ό,τι μέσα διαθέταμε. Και φρόντισε το σύστημα να μην έχουμε μέσα… και να μας αποκλείσει γιατί ήμασταν η μόνη φωνή, η μόνη δύναμη ενάντια σε ένα σύστημα αντεθνικό, που οδηγεί τους Έλληνες από το κακό στο χειρότερο.

Σήμερα, δύο μόλις μήνες μετά την άνοδο στην εξουσία της Νέας Δημοκρατίας και είναι συντριπτικό το ποσοστό της αποδοχής από τον λαό της κυβερνήσεως Μητσοτάκη! Υπάρχουν όμως τρία θέματα στα οποία δεν έχει θετική άποψη η πλειοψηφία του Λαού και τα θέματα αυτά είναι: Σκοπιανό, ελληνοτουρκικές σχέσεις και λαθρομετανάστευση. Όλα αυτά τα ανατρέπει κατά κάποιο τρόπο η ελπίδα για μια καλύτερη οικονομία, πράγμα το οποίο δεν φαίνεται στον χρόνο που έρχεται να επαληθεύεται.

Εμείς από την πλευρά μας κάναμε το καθήκον μας και προεκλογικά είχαμε τονίσει:  “Να μην ξεχάσουν ποτέ οι Έλληνες Εθνικιστές ότι η ΝΔ ψήφισε και το 2ο και το 3ο μνημόνιο, την ιθαγένεια και την ψήφο στους λαθρομετανάστες, τον αντιρατσιστικό νόμο, το σύμφωνο συμβίωσης. Και πρόσφατα μάλιστα τους είδαμε να παρελαύνουν στο gay pride.”

Τελικά, ό,τι δεν τόλμησε ακόμη και ο Τσίπρας να εφαρμόσει, θα το εφαρμόσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, το ίδιο εθνομηδενιστική με τον ΣΥΡΙΖΑ! Για τον λόγο αυτό και ο Αγώνας των Εθνικιστών σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι καθήκον και χρέος Ιστορικό.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version