Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεπουλάνε την Κύπρο τα ορφανά του σχεδίου Ανάν

Ξεπουλάνε την Κύπρο τα ορφανά του σχεδίου Ανάν

Μητσοτάκης και Αναστασιάδης εκχωρούν δικαιώματα του κράτους της Κύπρου στους “τουρκοκύπριους”

Τόσο ο Μητσοτάκης, όσο και ο Αναστασιάδης είναι γνωστό ότι ήταν από τους υπερασπιστές του σχεδίου Ανάν, που είχε απορρίψει ο κυπριακός λαός με πρώτο και καλύτερο τον αείμνηστο πρόεδρο Παπαδόπουλο. Σήμερα επιστρέφουν αυτοί οι ίδιοι που ήθελαν να παραδώσουν την Κύπρο στους Τούρκους με το σχέδιο Ανάν και προχωρούν σε “λύση” ενάντια στα εθνικά συμφέροντα του Ελληνισμού!

Όπως ανακοινώθηκε οι τελευταίες εξελίξεις για το εθνικό ζήτημα του Κυπριακού και η αμοιβαία ενημέρωση για τις επαφές που είχαν στο πλαίσιο της 74ης Συνόδου του ΟΗΕ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία, με την Ελλάδα να είναι πάντα δίπλα στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Όπως γνωρίζουμε ο Αναστασιάδης έχει μιλήσει για εκχώρηση του 30% των κερδών από το φυσικό αέριο στους τουρκοκύπριους και με την πρότασή του αυτή συμφωνεί ο Μητσοτάκης. Είναι δεδομένο ότι με την ενέργειά του αυτή ο Αναστασιάδης αναγνωρίζουν κατ’ ουσίαν τα τετελεσμένα του Αττίλα. 

Exit mobile version