Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστες πουλούσαν στην Κω χασίσι, που το αγόραζαν από την Ομόνοια!

Λαθρομετανάστες πουλούσαν στην Κω χασίσι, που το αγόραζαν από την Ομόνοια!

Είμαστε αναμφισβήτητα η χώρα των θαυμάτων! Αυτά μόνον στην Ελλάδα γίνονται… Τέτοια ασυδοσία, τέτοια διάλυση του κρατικού μηχανισμού δεν είναι δυνατόν να υπάρχει σε άλλη χώρα! Κατάντησαν την Ελλάδα κυριολεκτικά Άγρια Δύση, στην οποία ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και συμβαίνουν τα πλέον εξωφρενικά πράγματα.

Στην Κω συνελήφθησαν 4 λαθρομετανάστες, που είχαν δηλώσει Παλαιστίνιοι και τους είχαν χαρακτηρίσει “πρόσφυγες” και είχαν μάλιστα καταθέσει και αιτήσεις ασύλου και περίμεναν την απάντηση.

Τα 4 αυτά άτομα, δραστηριοποιούνταν στην Κω, αλλά πηγαινοέρχονταν στην Αθήνα όπου στην πλατεία Ομονοίας αγόραζαν ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα, τα οποία πουλούσαν στους υπόλοιπους “πρόσφυγες” στην Κω! Στην κατοχή τους βρέθηκαν 1.000 πακέτα τσιγάρα, 256 γραμμάρια χασίς και 100 κάρτες sim για κινητά τηλέφωνα, οι οποίες ασφαλώς και ήταν ακαταχώρητες κατά παράβαση του νόμου!

Τα εξωφρενικά όμως δεν σταματούν εδώ. Οι δύο από τους “πρόσφυγες” είχαν συλληφθεί περισσότερες από τρεις φορές τους τελευταίους μήνες στην περιοχή Ομονοίας και είχαν αφεθεί ελεύθεροι! 

Exit mobile version