Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής και η υποκρισία ενός Συστήματος

Ο Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής και η υποκρισία ενός Συστήματος

Πολύς λόγος έγινε τελευταία για την ανάθεση του χαρτοφυλακίου του λεγόμενου «ευρωπαϊκού τρόπου ζωής» στον Έλληνα επίτροπο στην ΕΕ. Το βαρύγδουπο αυτό χαρτοφυλάκιο αποτέλεσε λαμπρό πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ των ψευτοδεξιών και νεοαριστερών πολιτικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Οι εν Ελλάδι αριστεροί επιδόθηκαν σε ένα πόλεμο εντυπώσεων μέσα από τις θλιβερές τους ιστοσελίδες, νιώθοντας αποτροπιασμό και χαρακτηρίζοντας ακροδεξιάς φύσης τέτοιες έννοιες. Στον μίζερο, ιδεοληπτικό τους κόσμο, η υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών σε επίπεδο παράδοσης και τρόπου ζωής τους προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Η μανία τους ενάντια σε κάθε αξία ή θεσμό όπως η οικογένεια, η θρησκεία, η ευρωπαϊκή τέχνη προέρχεται από τις διδαχές του ιταλού κομμουνιστή Antonio Gramsci (1891-1937) και του περιούσιου Saul Alinsky (1909-1972).

Ο πρώτος ως μαρξιστής στηρίχτηκε στις κομμουνιστικές θεωρίες, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα τη διαλεκτική διαδικασία, θεωρώντας πως για να χτυπηθεί η δεδομένη κατάσταση του συστήματος θα πρέπει να χτυπηθεί ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής στις ρίζα του, στους θεσμούς, στις αξίες, ώστε η όποια αλλαγή να επέλθει ύπουλα με την επιβολή της μαρξιστικής πολιτιστικής ηγεμονίας.

Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει σήμερα στην ευρωπαϊκή κοινωνία, μια κοινωνία που αφού δέχτηκε υποσυνείδητα την απατηλή πρόοδο που επιβλήθηκε από ΜΜΕ, κινηματογράφο, πολιτική, σήμερα νιώθει ανίκανη να υπερασπιστεί τις αξίες και τη ζωή της.

Έτσι λοιπόν στο ψευτοδίλημμα αν θα πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο χαρτοφυλάκιο θα λέγαμε πως σίγουρα θα ήταν μια σωστή κίνηση αν ο απώτερος στόχος θα ήταν η διασφάλιση των ευρωπαϊκών αξιών απέναντι στη λαίλαπα της ανατολής. Τη στιγμή που εισρέουν στους κόλπους της γηραιάς εκατομμύρια μουσουλμάνοι και οι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων τους δέχονται στις ευρωπαϊκές χώρες ως πρόσφυγες, αποτελεί υποκρισία και φθηνή επικοινωνιακή τακτική η δημιουργία ενός τέτοιου χαρτοφυλακίου. Το Ισλάμ δεν είναι μια απλή θρησκεία, είναι κώδικας λειτουργίας, πολιτική κίνηση, με στόχο την επιβολή του.

Έτσι, ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής, απειλείται προτίστως από το δούρειο ίππο της αριστεράς. Αν σε επίπεδο Ε.Ε. έγιναν κάποιες ψευτοκινήσεις ώστε να καταδικαστεί ως εγκληματικό καθεστώς ο κομμουνισμός, στην Ελλάδα οι ψοφοδεξιά τιμά ακόμα τους αγώνες του. Η παγίωση στην Ελλάδα μιας αριστερής σκέψης είναι και το αποτέλεσμα του συμμοριτοπόλεμου, τα απόνερα του οποίου μεταφέρονται δυστυχώς από γενιά σε γενιά των κομμουνιστών απογόνων. Οι γελοίοι αυτοί τύποι δηλητηριάζουν με τις ανεφάρμοστες θεωρίες τους μια μερίδα ελλήνων μέχρι σήμερα.

Κάποτε χιλιάδες μαχητές από όλη την Ευρώπη αντιστάθηκαν στη λαίλαπα της ανατολής ώστε να υπερασπιστούν τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής απέναντι την κομμουνιστική τυραννία. Τελικά ο λεγόμενος δυτικός πολιτισμός συνθλίφτηκε για μισό σχεδόν αιώνα κάτω από τις ερπύστριες των σοβιετικών αρμάτων.

Αποτελεί λοιπόν υποκρισία των πολιτικάντηδων να δηλώνουν πως θέλουν να υπερασπιστούν τις αξίες της Ευρώπης. Το μόνο που θέλουν είναι να ενσωματώσουν αλλόφυλους ώστε να υλοποιήσουν τα από δεκαετίες αρρωστημένα οράματα τους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η Ευρώπη θα σωθεί με εθνικά κράτη και ηγέτες που θα την οδηγήσουν στο πεπρωμένο της. Μόνο το σχέδιο μιας ευρωπαϊκής οικογένειας εθνικών κρατών θα αποτελέσει ανάχωμα στην αλλοίωση και αυτός θα είναι πάντα ο στόχος μας αφυπνίζοντας πρωτίστως τους Έλληνες, ξεγυμνώνοντας βήμα-βήμα στα μάτια τους το νεοφιλελεύθερο και μαρξιστικό δηλητήριο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version