Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυροβόλησαν άνδρες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η κυβέρνηση το καλύπτει;

Πυροβόλησαν άνδρες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η κυβέρνηση το καλύπτει;

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, χθες το βράδυ, αναρχοκομμουνιστές επιτέθηκαν  με βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στην οδό Καλλιδρομίου. Μία από τις καθιερωμένες επιθέσεις που συνεχίζονται αδιάκοπα και επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δήθεν θα έκανε τα Εξάρχεια μια «κανονική περιοχή» από τις 8 Ιουλίου. Αντί αυτού συνεχίζεται ο «ανταρτοπόλεμος» και το κρυφτούλι των δήθεν «αντιεξουσιαστών» που δείχνουν μάλιστα ότι… αναβαθμίζουν τις επιθέσεις τους!

Σήμερα τα ξημερώματα και λίγο μετά την τελευταία επίθεση των κουκουλοφόρων, το γνωστό indymedia που δήθεν θα έκλεινε η Νέα Δημοκρατία, δημοσίευσε ανάρτηση στην οποία οι αναρχικοί ισχυρίζονται ότι έριξαν 5 σφαίρες από την Χαριλάου Τρικούπη προς τους άνδρες των ΜΑΤ! Το μυστήριο είναι πως αυτή η επίθεση διαψεύδεται από την ΕΛ.ΑΣ.! Τι συνέβη πραγματικά; Φαίνεται ότι δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια…

Πάντως και τους αναρχοκομμουνιστές τους θεωρούμε ικανούς να πυροβόλησαν κατά αστυνομικών και το υπουργείο Προ.Πο. να καλύπτει ένα τέτοιο γεγονός, εάν πράγματι συνέβη!

Για την ιστορία, η αστυνομία προχώρησε χθες στην προσαγωγή επτά ατόμων, που αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους. Αυτή είναι η «κανονικότητα» των Εξαρχείων και αυτό είναι το δόγμα «νόμος και τάξη» στα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας που και σε αυτό το ζήτημα, απλώς συνεχίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Exit mobile version