Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι νεοδημοκράτες την συμφωνία των Πρεσπών

Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι νεοδημοκράτες την συμφωνία των Πρεσπών

Εντύπωση μας προκαλεί η κριτική που ασκείται από αυτούς που υποστήριξαν ολόθερμα την Νέα Δημοκρατία προεκλογικά, κριτική η οποία αφορά το ζήτημα του χειρισμού της συμφωνίας των Πρεσπών. Συγκεκριμένα στον ιστότοπο antinews, που ανήκει στον σκληρό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά όχι του Μητσοτάκη, εγράφη το εξής:

“Της ίδιας νοοτροπίας με τους Τσίπρα και Κοτζιά δείχνουν να είναι κι οι σημερινοί δεξιοτέχνες της υποκριτικής, που ναι μεν δεν υπέγραψαν ποτέ τη ”συμφωνία” ντροπής – όπως τη χαρακτήρισαν – και την καταψήφισαν στη Βουλή όταν ήρθε, πλην όμως έσπευσαν να την αναγνωρίσουν και να την υιοθετήσουν ετεροχρονισμένα, με μικρές διαφοροποιήσεις μόνο on camera για το θεαθήναι.”

Δεν ήξεραν ότι είναι της ίδιας νοοτροπίας με Τσίπρα και Κοτζιά ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας οι αντίστοιχοι στην θέση πρωθυπουργού και υπουργού εξωτερικών; Δεν το είχαν κρύψει άλλωστε και εάν δεν ακολουθούσε η Νέα Δημοκρατία την ψηφοθηρική και υποκριτική πολιτική της συμμετοχής στα συλλαλητήρια, τότε σίγουρα το εκλογικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Όμως, τότε δεν είπαν λέξη, γιατί άλλος ήταν ο σκοπός τους…

Σκοπός τους ήταν τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ και υπήρξε απόλυτη συμφωνία σε αυτό, να μην οδηγηθούν ψήφοι πατριωτών στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία επιτύγχανε διψήφια νούμερα στους νομούς της Μακεδονίας. Έτσι, ντύθηκαν “μακεδονομάχοι” οι πολιτευτές τους και τα φερέφωνά τους δεν είπαν λέξη.

Η υποκρισία υπήρχε και πριν και μετά τις εκλογές, αλλά όχι μόνον στον Μητσοτάκη και τα στελέχη, αλλά και στα φερέφωνά τους. Για αυτό λοιπόν καλύτερα να σιωπούν γιατί είναι συνένοχοι στην εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού!

Exit mobile version