Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια “εξαφανίσεως” του Εθνικιστικού Κινήματος

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια “εξαφανίσεως” του Εθνικιστικού Κινήματος

Όλες οι μεγάλες εφημερίδες, όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, όλοι οι πληρωμένοι ρουφιάνοι του διαδικτύου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ξέθαψαν ανθρώπους που έχουν φύγει από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια και τους παρουσιάζουν δήθεν σαν μεγαλοστελέχη, οι οποίοι ήταν η ψυχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Δημοσίευσαν σε πρώτο χρόνο καμιά δεκαριά ονόματα αγνώστων ατόμων και το εμφάνισαν αυτό σαν μαζική αποχώρηση από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Και σταμάτησαν εκεί γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να πουν. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς που παρουσίασαν σαν στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που δήθεν έφυγαν, δεν έφυγαν ποτέ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ήταν ποτέ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η όλη ιστορία με τα γραφεία μας του Πειραιά, τα οποία δήθεν τα κλείσαμε και τα οποία συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους.

Πληροφορούμε τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριές μας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον υπέροχο αγώνα της ενάντια στον αντεθνικό μαρξισμό και στους φιλελεύθερους εθνομηδενιστές της παγκοσμιοποίησης. Σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες κρατούν ψηλά την Σημαία και δίνουν την πολιτική μάχη για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Exit mobile version