Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς: «Το παρόν και το μέλλον της Χρυσής Αυγής»

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς: «Το παρόν και το μέλλον της Χρυσής Αυγής»

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε πολιτική ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Γιώργο Μισιάκα, με θέμα: «Νέα πορεία, ίδιος προορισμός – Το παρόν και το μέλλον της Χρυσής Αυγής».

 

Στον κατάμεστο χώρο των γραφείων ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ιστορικότητα και τη σημασία της Τοπικής Οργανώσεως Πειραιώς. Εισερχόμενος στην ουσία της ομιλίας του, ο συναγωνιστής ξεχώρισε τη διπλή φύση της «πληγής» που δέχθηκε το Κίνημα στις τελευταίες εκλογές. Η οποία έχει τόσο εκλογολογικά, όσο και αναντιρρήτως ηθολογικά χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος υπογράμμισε την καθοριστική σημασία της ηθολογικής φύσης, μιας και η Χρυσή Αυγή ουδέποτε φοβήθηκε να επιστρέψει στο «πεζοδρόμιο» όπου και ανδρώθηκε πολιτικά. Πρόσωπα ηθικώς «βρώμικα» και καιροσκόποι, πολλοί από αυτούς πρώην βουλευτές, αμαύρωσαν τον τίτλο του «Χρυσαυγίτη». Καθώς τόνισε, τα άτομα αυτά όχι μόνο ντρόπιασαν τους Αγώνες του παρελθόντος, αλλά και όλους εκείνους που καλοπροαίρετα και εντός των πλαισίων του Κινήματος τους στήριξαν.

Ακολούθως, ο συναγωνιστής κατέστησε σαφές πως η Χρυσή Αυγή δεν «τελείωσε», όπως διαλαλούσαν και ονειρεύονταν οι κάθε λογής εχθροί της, εξαιτίας ενός εκλογικού αποτελέσματος. Συνεχίζει τον ιδεολογικό και εθνικό της Αγώνα, ενώ καλείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και πολιτικό σκηνικό. Με ελάχιστα υλικά μέσα, καθώς και την αν μη τι άλλο θετική αποπομπή πλείστων εκ των κακόβουλων καιροσκόπων που παρασιτούσαν εντός του Κινήματος.

Κάλεσε άπαντες τους Χρυσαυγίτες να συνεχίσουν με πίστη στην Αθάνατη Ιδέα τους. Μια Ιδέα που έχει ποτιστεί με το αίμα δύο νέων Ηρώων. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προσυνεδριακές διεργασίες που δρομολογούνται, ώστε να επέλθει το Συνέδριο της Χρυσής Αυγής που θα αναλύσει τα αίτια της εκλογικής κατάπτωσης, ενώ θα θέσει τις βάσεις για τη «Νέα Πορεία» προς τη Νίκη.

Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη αναδιοργάνωσης του πολιτικού μηχανισμού του Κινήματος, προσκαλώντας όλους τους «καθαρούς» Αγωνιστές να στελεχώσουν ενεργά τις τάξεις του. Σε μια ιδιαιτέρως γλαφυρή απεικόνιση, κάλεσε τους Χρυσαυγίτες να κάνουν την καρδιά τους «ατσάλι», αφού όπως είπε, «μια καρδιά από ατσάλι είναι μοιραίο να νικήσει και να φτάσει στην πιο ψηλή κορυφή».

Με το πέρας της ομιλίας ακολούθησε διάλογος με τον συναγωνιστή να απαντάει σε πλειάδα ερωτήσεων. Η εκδήλωση έληξε με άπαντες τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Exit mobile version