Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας ελληνόφωνος υπάλληλος

Ένας ελληνόφωνος υπάλληλος

Ένα από τα «χαρμόσυνα» νέα του μήνα Σεπτεμβρίου, που σε λίγο τελειώνει, ήταν ο διορισμός του Μαργαρίτη Σχοινά στην θέση του αντιπροέδρου Προστασίας Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν). Ο διορισμός αυτός πρόκειται για «μια μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας και του Πρωθυπουργού», όπως συστηματικά ακούμε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ή μήπως τελικά αποτελεί μια επιλογή-διαταγή από την ΕΕ ενός στυγνού γραφειοκράτη, ο οποίος θα είναι πλήρως αφοσιωμένος στις διαταγές των εντολέων του;

Ας μην ξεχνάμε ότι η ΕΕ είναι ο αναμφισβήτητος φορέας διαμόρφωσης της παγκοσμιοποίησης στην Ευρώπη. Σκοπός της είναι η ανάδειξή της σ’ έναν παγκόσμιο παίχτη. Αυτή η προοπτική περνάει μέσα από την δημιουργία του υπερ-κράτους της ΕΕ, δηλαδή μιας υπερ-εξουσίας που λειτουργεί πάνω απ’ τους θεσμούς και τους νόμους των χωρών που την αποτελούν. Έχοντας, λοιπόν, μεγεθυμένα αντεθνικά και αντιλαϊκά χαρακτηριστικά, δημιουργεί ολοένα και περισσότερα νομικά κατασκευάσματα ως βραχίονες επιβολής καταναγκασμών όλων των ειδών απέναντι στα Ευρωπαϊκά Έθνη και τους Λαούς τους.
Αυτό το υπερ-κράτος δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά αν δεν υπάρχει και ένας ανάλογος μηχανισμός, μια σκληρή γραφειοκρατία που να το στελεχώνει και να το υποστυλώνει. Πρόκειται για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι ζουν και λειτουργούν μέσα σε ένα σύστημα με χαρακτηριστικά υψηλού μορφωτικού επιπέδου και εντατικοποίησης καριέρας, με τα βασικά στοιχεία τους να είναι ο κυνισμός, η ψυχρότητα, ο σκληρός «ρεαλισμός» που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων της ΕΕ.

Γέννημα-θρέμμα αυτής ακριβώς της γραφειοκρατικής κάστας είναι και ο Μαργαρίτης Σχοινάς, με μια ματιά στο «πλούσιο» βιογραφικό του να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό μας. Ο Σχοινάς έχει αποδείξει, κατά την διάρκεια όλη της σταδιοδρομίας του στον μηχανισμό της ΕΕ, ότι πρόκειται για έναν στυγνό γραφειοκράτη, του οποίου οι πεποιθήσεις είναι πλήρως εναρμονισμένες και ευθυγραμμισμένες με το σχέδιο μετατροπής της ΕΕ σε ένα συγκεντρωτικό υπερ-κράτος. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πήρε μέρος στο πρόγραμμα «High Potential Leadership (Υψηλή Δυναμική Ηγεσία)» της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, με χρηματοδότηση από την Κομισιόν, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Σχοινάς θεωρείται από τα πλέον ικανά στελέχη που είναι πιστά αφοσιωμένα στην ΕΕ και τους σκοπούς της, κάτι που αυτομάτως τον καθιστά υποψήφιο για ηγετικές θέσεις μέσα στο μηχανισμό της.

Επομένως, θα ήταν αρκετά οξύμωρο να θεωρούμε ότι ένας τέτοιος άνθρωπος, με αυτού του είδους τα «παράσημα» και τις «περγαμηνές», θα εργαστεί για τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους, μόνο και μόνο επειδή αντλεί την καταγωγή του απ’ αυτό. Ο Σχοινάς και η «πάστα» των ιδίων μ’ αυτόν ανθρώπων έχουν γαλουχηθεί μέσα σ έναν σκληρό και άκαρδο μηχανισμό, ο οποίος δεν έχει καθόλου χώρο για ευαισθησίες και συναισθηματισμούς Εθνικού και Λαϊκού περιεχομένου. Γι’ αυτό λοιπόν, ο Σχοινάς ήταν το 2013 και το 2014 συντονιστής, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όλων των ομάδων που παρείχαν «τεχνική βοήθεια» στην Ελλάδα. Δηλαδή, ήταν εκείνος που συντόνιζε την επιβολή των εθνοκτόνων μνημονίων στην Χώρα μας, με όλες τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες που αυτά είχανε εφαρμοζόμενα στην Πατρίδα και το Λαό μας. Να, λοιπόν, πόσο… ευαίσθητος για την Ελλάδα ήταν και παραμένει ο Σχοινάς.

Είναι ολοφάνερο ότι για να γίνει οποιοσδήποτε αντιπρόεδρος της Κομισιόν θα πρέπει να αποδείξει πολλαπλώς ότι πάνω από την Εθνική καταγωγή του βάζει τα στενά συντηρητικά συμφέροντα της ΕΕ. Γι’ αυτό και δεν μας προξενεί καμία έκπληξη ότι ο ξένος Τύπος σημειώνει ότι ο Μαργαρίτης Σχοινάς υπήρξε ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, έχοντας αποδείξει πολλές φορές της αφοσίωσή του στην ΕΕ και στο ευρωπαϊκό σχέδιο, αφού «γαλβανίστηκε» στις πολλαπλές υπαρξιακές κρίσεις την τελευταία πενταετία. Αυτό τον έχει κάνει να είναι και ένα από τα πλέον επιφανή και αποδεκτά μέλη της ομάδας της νέας προέδρου της Κομισιόν, της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κάτι που υπογραμμίστηκε και στον πρόσφατο διορισμό του.

Όλα όσα αναφέραμε παραπάνω δείχνουν και αυτά με τον τρόπο τους το πώς μας αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα χρόνια οι ευρωπαίοι «εταίροι». Δηλαδή, σαν πειραματόζωα και υπηρετικό προσωπικό, κάτι που φαίνεται και στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, όπου συνεχίζουν την ίδια πολιτική, όποιο ελληνόφωνο πρόσωπο και αν τοποθετήσουν ως υπεύθυνο για την υπόθεση αυτή. Πρώτα ο Αβραμόπουλος και τώρα ο Σχοινάς εφαρμόζουν πλήρως την λαθρομεταναστευτική πολιτική της ΕΕ εις βάρος της Ελλάδας, με την επώδυνη συμφωνία για τη Χώρα μας μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ, έχοντας μετατρέψει τον Τόπο μας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, με «αντάλλαγμα» διάφορα χρηματικά «ψίχουλα», έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να μετατραπεί ο Ομοιογενής Λαός μας σε ετερογενή πληθυσμό και η Χώρα σε χώρο.

Επομένως, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν έχουμε κανέναν λόγο να πανηγυρίζουμε επειδή (ένας ακόμη) ελληνόφωνος υπάλληλος της Κομισιόν δρα όχι υπέρ του Ελληνικού Έθνους αλλά για τα συμφέροντα εκείνων που έχουν οδηγήσει την Πατρίδα και τον Λαό στην σημερινή κατάσταση αλυσοδεσίματος και ομηρίας. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version