Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “λύση” Μητσοτάκη για το λαθρομεταναστευτικό μετά το χάος στην Μόρια: Άσυλο, μεταφορά στην ενδοχώρα και… συσκέψεις!

Η “λύση” Μητσοτάκη για το λαθρομεταναστευτικό μετά το χάος στην Μόρια: Άσυλο, μεταφορά στην ενδοχώρα και… συσκέψεις!

Περιμένατε κάτι διαφορετικό από τον νεοφιλελεύθερο πρόεδρο της ΝΔ που έχει φίλο τον Ερντογάν και εχθρό τον Ορμπάν;

Μετά την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού στην Μόρια με τον χθεσινό εμπρησμό, τα επεισόδια με τους πυροσβέστες και τα ΜΑΤ και τους νεκρούς (μια μητέρα κι ένα παιδί) η κυβέρνηση Μητσοτάκη συσκέπτεται για να βρει λύσεις…

Και φυσικά η λύση δεν περιλαμβάνει τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για οριστική πάταξη του λαθρομεταναστευτικού, αλλά είναι στην λογική των ΜΚΟ, της Action AID για παράδειγμα στην οποία η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα, ήταν στο προεδρείο!

Έτσι, αυτήν την ώρα που εξελίσσεται το υπουργικό παρουσιάζεται το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την επιτάχυνση της  διαδικασίας παροχής ασύλου (!) και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενημερώνει τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για το σχέδιο άμεσης αποσυμφόρησης των νησιών του Αιγαίου και των δομών φιλοξενίας τους, όπως η Μόρια.

Παράλληλα, υπάρχει πλάνο για διάσκεψη με Βουλγαρία και Κύπρο και κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος. Με λίγα λόγια ο Μητσοτάκης στο λαθρομεταναστευτικό μαζί με τον “πύραυλο” Κουμουτσάκο κάνει ακριβώς τα ίδια που θα έκανε και ο Τσίπρας!

Οι Έλληνες απαιτούν οριστική και αποφασιστική πάταξη της αθρόας λαθρομετανάστευσης που θέτει σε κίνδυνο την κοινωνία: Κλείσιμο των συνόρων – Επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στην χώρα εισβολής – βαρύτατες ποινές σε δουλεμπόρους και ύποπτες ΜΚΟ.

Αυτή είναι η πρόταση της Χρυσής Αυγής που έχει κατατεθεί εδώ και χρόνια ως σχέδιο νόμου στην Βουλή και παραμένει κρυμμένη στα συρτάρια του βρώμικου πολιτικού συστήματος!

Exit mobile version