Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βόμβα στον κοινωνικό ιστό: Ο Χρυσοχοΐδης “ενσωματώνει” 56 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα!

Βόμβα στον κοινωνικό ιστό: Ο Χρυσοχοΐδης “ενσωματώνει” 56 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα!

Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη ξεπεράσει σε υποχωρητικότητα την εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα και η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση απειλεί πια ανοιχτά τον κοινωνικό ιστό.

Μετά το χθεσινό χάος στην Μόρια και το καταστροφικό υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έθεσε ως στόχο την αποσυμφόρηση της Μόριας μέσα στους επόμενους δυο μήνες.

Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ ανακοίνωσε ακόμη πως θα «τρέξουν» άμεσα δυο προγράμματα που θα αφορούν στις ευάλωτες ομάδες. Επίσης, θα «τρέξει» πρόγραμμα μετεγκατάστασης για 40.000 λαθρομετανάστες, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την Κομισιόν κι άλλο ένα που προβλέπει τηνμετεγκατάσταση 16.000 λαθρομεταναστών σε ξενοδοχεία σε όλη την Επικράτεια.

Κατά τη διάρκεια του υπουργικού Συμβουλίου συζητήθηκαν επίσης οι αλλαγές στο νόμο για μεταφορά των παράνομων μεταναστών και διαμοιρασμό στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Καμιά πόλη και καμιά γειτονιά σε όλη την Επικράτεια δεν θα μείνει χωρίς ορδές λαθρομεταναστών από αυτούς που ούρλιαζαν χθες στην Μόρια “σκοτώστε τους αστυνομικούς” και προέρχονται από 17 φυλές!

Οι Έλληνες απαιτούν οριστική και αποφασιστική πάταξη της αθρόας λαθρομετανάστευσης που θέτει σε κίνδυνο την κοινωνία: Κλείσιμο των συνόρων – Επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στην χώρα εισβολής – βαρύτατες ποινές σε δουλεμπόρους και ύποπτες ΜΚΟ.

Αυτή είναι η πρόταση της Χρυσής Αυγής που έχει κατατεθεί εδώ και χρόνια ως σχέδιο νόμου στην Βουλή και παραμένει κρυμμένη στα συρτάρια του βρώμικου πολιτικού συστήματος!

Exit mobile version