Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το χρεοκοπημένο κλεφτοΠασόκ ξαναμαζεύει τα λεφτά του κοσμάκη με κάρτες μελών

Το χρεοκοπημένο κλεφτοΠασόκ ξαναμαζεύει τα λεφτά του κοσμάκη με κάρτες μελών

Παλιά τους τέχνη κόσκινο! Το χρεοκοπημένο κλεφτοΠασόκ που χρωστά 250 εκατ. ευρώ ξέρει πολύ καλά πώς να υφαρπάζει τα λεφτά του κοσμάκη, ιδιαίτερα των αφελών που συνεχίζουν να το ψηφίζουν.

Το κόμμα – όλεθρος που αντί να βρίσκεται υπόλογο για τα σκάνδαλα και τις κλεψιές, συνεχίζει να μολύνει τα έδρανα της Βουλής, κάνει άνοιγμα στην κοινωνία και καλεί τους πολίτες να πάρουν την κάρτα μέλους με κόστος 1 ευρώ για κάθε μήνα του χρόνου!

Με σύνθημα “παίρνουμε στα χέρια μας την πολιτική μας ταυτότητα” οι λοβοτομημένοι που θα βγάλουν κάρτα μέλους κλεφτοΠασόκ θα αποκτήσουν τα… αποκλειστικά προνόμια: Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες, δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα, δικαίωμα συνδιαμόρφωσης των θέσεών μέσα από την Πλατφόρμα Διαλόγου και Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών, δικαίωμα συμμετοχής σε ειδικές διαδικασίες μόνο για μέλη και τέλος με την πληρωμή της συνδρομής συνεισφέρουν στην οικονομική αυτοτέλεια του Κινήματος Αλλαγής.

Επειδή δυστυχώς… κυκλοφορούν ανάμεσα μας, σίγουρα θα βρεθούν κορόιδα που θα θελήσουν να δίνουν 1 ευρώ τον μήνα στο κόμμα που κατέστρεψε την Ελλάδα. Αλλά όσα κορόιδα και να βρεθούν, πάλι δεν θα μπορέσουν να ξεπληρώσουν τα υπέρογκα χρεή τους στην ελληνική κοινωνία.

Το ΜΟΝΟ κόμμα που δεν πήρε ποτέ δάνειο και δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ, μην έχοντας πάρει κρατική επιχορήγηση, είναι η Χρυσή Αυγή και είναι ευνόητο γιατί ένα ολόκληρο σύστημα από διεφθαρμένα κόμματα και διαπλεκόμενα κανάλια διεξάγει έναν ανελέητο βρώμικο πόλεμο εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Γιατί τους χαλάμε την σούπα…

Exit mobile version