Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παντελής Μπουκάλας: Στην πυρά όλοι οι Χρυσαυγίτες!

Παντελής Μπουκάλας: Στην πυρά όλοι οι Χρυσαυγίτες!

Σε εκδήλωση για την διαπολιτισμική εκπαίδευση στους μουσουλμάνους της Θράκης βρέθηκε ο διαβόητος πολέμιος της Χρυσής Αυγής, Παντελής Μπουκάλας μαζί και με άλλους… φιλέλληνες όπως ο Νίκος Φίλης, η Θάλεια Δραγώνα κ.α.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της φιλόξενης στους εθνομηδενιστές “Εφημερίδας των συντακτών” ο Παντελής Μπουκάλας τόνισε για την Παιδεία των μουσουλμανοπαίδων στην Θράκη: “το παράδειγμα της προβεβλημένης δήθεν ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου που μάθαινε με το ζόρι στα παιδιά της μειονότητας ελληνικά εμβατήρια έως ότου αποκαλύφθηκε ως παράγων της Χρυσής Αυγής“.

Το πρόβλημα λοιπόν για τον Μπουκάλα δεν είναι ο εκτουρκισμός των Ελλήνων πομάκων, ούτε οι μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου στην Θράκη.

Το πρόβλημα είναι να μην μαθαίνουν ελληνικά εμβατήρια τα Πομακόπουλα και να μην καλλιεργούν εθνική συνείδηση, ιδιαίτερα όταν αυτή η Εθνική Παιδεία δίνεται από καθηγητές “παράγοντες” της Χρυσής Αυγής!

Στην πυρά λοιπόν όλοι οι Χρυσαυγίτες για τον Μπουκάλα και όσα κάνουν για εθνικό συμφέρον…

Τον ενημερώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι σαν το ατσάλι και όσο την χτυπούν τα εθνομηδενιστικά όρνεα, τόσο θα θεριεύει και με την Ελληνική Νεολαία στην πρωτοπορία θα νικήσει!

Exit mobile version