Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρόδωσε την Μακεδονία για να σώσει την… πολιτική σταθερότητα στα Βαλκάνια!

Πρόδωσε την Μακεδονία για να σώσει την... πολιτική σταθερότητα στα Βαλκάνια!

Mισές αλήθειες Τσίπρα σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων – Για τα ΝΑΤΟϊκά συμφέροντα υπέγραψε την συμφωνία της ντροπής

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του ταξιδιού του στα Σκόπια – όπου θα πρέπει κανονικά να θεωρείται κάτι ως… εθνικός ήρωας – παραχώρησε και μία τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «360 degrees» του καναλιού Alsat  και τον δημοσιογράφο με το… μακεδονικότατο όνομα, Vasko Popetrevski. Έχει σημασία να σταθούμε στην παρακάτω απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και γιατί μερικές φορές οι μισές αλήθειες είναι χειρότερες και από ένα ολόκληρο ψέμα:

«Είμαστε δυο χώρες γειτονικές, δεν έχουμε πράγματα να χωρίσουμε, έχουμε πολλά που μας ενώνουν. Έγκλημα, λοιπόν, θα ήτανε αν μας δινόταν η ευκαιρία μετά από 25 χρόνια, και εγώ μαζί με τον Ζόραν, αντί να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία, να λύσουμε το πρόβλημα, την πετούσαμε στα σκουπίδια. Αυτό θα ήταν έγκλημα. Και θα ήταν έγκλημα διότι θα βυθίζαμε τη Βόρεια Μακεδονία, τη γειτονική σε εμάς χώρα, τη χώρα σας, στην πολιτική αστάθεια, πράγμα το οποίο θα πυροδοτούσε εξελίξεις αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, που όλοι γνωρίζουμε πόσο εύθραυστη περιοχή είναι.»

Ακόμα και ολότελα ειλικρινής να ήταν αυτός ο ισχυρισμός, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να λέει ότι πρόδωσε την Μακεδονία μας για να σώσει την… πολιτική σταθερότητα στα Βαλκάνια! Τα Σκόπια ήταν και παραμένουν μια περιοχή υπό ένταση, καθώς αλβανοί, σλάβοι και βούλγαροι διεκδικούν από κάτι. Σε αυτό το μόρφωμα παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας ο Τσίπρας υπό την σιωπηλή στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού.

Καμία πολιτική σταθερότητα λοιπόν, δεν δικαιολογεί αυτό το έγκλημα. Στην πραγματικότητα, ο Αλέξης Τσίπρας ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ της Μέρκελ και του ΝΑΤΟ. Και το έκανε με αριστερό ιδεολογικό πρόσημο, ως μια «εκδίκηση» έναντι της Ιστορίας! Αυτή είναι η αλήθεια και ο χρόνος θα μας δικαιώσει, καθώς καμία πολιτική σταθερότητα δεν υπάρχει στην περιοχή και όταν κάτι δεν υπάρχει, τότε δεν κινδυνεύει και να χαθεί!

Ν.Κ.

Exit mobile version