Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί του μορφώματος Βελόπουλου και της απραξίας του

Περί του μορφώματος Βελόπουλου και της απραξίας του

Την περίοδο 2012-2013, όταν η Χρυσή Αυγή θριάμβευσε στις εκλογές και εισήλθε στη βουλή, όλοι μιλούσαν για την Χρυσή Αυγή, το δε σύστημα έτρεμε και το ομολογούσε! Νέες οργανώσεις και γραφεία του Κινήματος εμφανίζονταν απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, γίνονταν συνεχείς εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πορείες στο πεζοδρόμιο, με πρωτοπόρα την νεολαία, στην δε βουλή οι βουλευτές μας σφυροκοπούσαν αλύπητα το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα.

Ήταν η πρώτη δυναμική αμφισβήτηση της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία, που άρχισε το 1974 με την ανοχή της ψοφοδεξιάς ΝΔ, την οποία σταμάτησε ο Σαμαράς με τις διώξεις και τις φυλακίσεις. Σώζοντας την παραπαίουσα αριστερά και ανοίγοντάς της το δρόμο προς της εξουσία!

Στις τελευταίες εκλογές, η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στη βουλή –για τους λόγους που έχουν αναφερθεί- μπήκε όμως το μόρφωμα Βελόπουλου, το οποίο εμφανιζόταν ως «ακροδεξιό». Έχουν περάσει 2 ½ μήνες από τις εκλογές, κανείς δεν μιλάει για την «Ελληνική Λύση», το σύστημα όχι μόνο δεν την τρέμει αλλά την ενσωμάτωσε…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version