Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να είστε πιο προσεχτικός κύριε Τράγκα…

Να είστε πιο προσεχτικός κύριε Τράγκα...

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Τράγκας σχολίασε την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μεταφέρει στα αστικά κέντρα 56.000 (για αρχή!) λαθρομετανάστες, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια αυτή ως «τοποθέτηση βόμβας» στις πόλεις μας:

«Αν κατάλαβα καλά η κυβέρνηση αδειάζει τα νησιά, για να τα ξαναγεμίσει ο Σουλτάνος σε μερικούς μήνες. Το πρόβλημα δεν λύνεται με τη μεταφορά χιλιάδων μεταναστών σε ξενοδοχεία και σπίτια σε όλη τη χώρα. Αυτή η λύση θυμίζει τη λήψη καρκινικού ιστού, νεοπλασματικών κυττάρων και την τοποθέτησή τους σε όλο τον οργανισμό. Αυτό θα εξελιχθεί ως μετάσταση και θα φανεί εντός του άμεσου μέλλοντος. Μιλάμε για τοποθέτηση υγειονομικών και κοινωνικών βομβών σε όλες τις πόλεις και τις περιοχές της Ελλάδας.

Ανοικτές δομές σημαίνει ότι θα κυκλοφορούν άνθρωποι από τριτοκοσμικές περιοχές, εμποτισμένοι με την αγριότητα και την αρπακτικότητα των περιοχών τους ανάμεσα στα παιδιά μας και στα μέλη των οικογενειών μας. Πρόκειται για δόλιο σχέδιο των Ευρωπαίων και αυτά που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι χορήγηση παρακεταμόλης για τη θεραπεία πολλαπλών μεταστάσεων ή αιμορραγικού πυρετού…»

Προσοχή κύριε Τράγκα γιατί η “αστυνομία” της πολιτικής… ορθότητας μπορεί να σας κατηγορήσει ακόμα και ως… «φασίστα». Μα είναι απόψεις αυτές για τους φιλήσυχους και απολύτως ειρηνικούς «πρόσφυγες» που προτιμούν την Πατρίδα μας; Τι θέλετε δηλαδή; Να φύγουν… στενοχωρημένοι και να πάνε να… επενδύσουν κάπου αλλού;

Exit mobile version