Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χωρίς υγειονομικό έλεγχο οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα

Χωρίς υγειονομικό έλεγχο οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μυτιλήνης Παναγιώτης Βαλέσης, που έχει να κάνει με την δημόσια υγεία στην Πατρίδα μας. Όπως ανέφερε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν στο νησί της Λέσβου, δεν ελέγχονται υγειονομικά!

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: «Αυτή την ώρα το νησί απειλείται από μια υγειονομική βόμβα. Σε ένα κολαστήριο που στοιβάζονται 13.000 άνθρωποι δεν υπάρχει βιολογικός καθαρισμός για τα λύματα ενώ καθημερινά δεν μπορούν να ελεγχθούν υγειονομικά οι πρόσφυγες επειδή έχουν αποχωρήσει οι γιατροί.
Όποιοι μπαίνουν στο νησί δεν ελέγχονται υγειονομικά και από το 2015 έχουν αυξηθεί τα διάφορα νοσήματα».

Στα «διάφορα νοσήματα» στα οποία αναφέρεται ο πρώην αστυνομικός διευθυντής, συμπεριλαμβάνεται η ιλαρά, η ελονοσία η φυματίωση και άλλες ξεχασμένες εδώ και δεκαετίες ασθένειες που επανήλθαν στην Πατρίδα μας, από τα ορθάνοιχτα σύνορα των «αντιρατσιστών».

Και όμως η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να στείλει δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, στους οποίους δεν έχει γίνει κανένας υγειονομικός έλεγχος, στα αστικά κέντρα!

Αυτή είναι η «υπεύθυνη μεταναστευτική πολιτική» του Κυριάκου Μητσοτάκη και είναι μονόδρομος η αντίσταση των Ελλήνων στα σχέδια του πολιτικού συστήματος να μετατρέψει την Ελλάδα στο μεγαλύτερο hotspot της οικουμένης!

Exit mobile version