Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαστάτε ΜΚΟ τις βάρκες – Η «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ άρχισε τις… απελάσεις!

Βαστάτε ΜΚΟ τις βάρκες - Η «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ άρχισε τις… απελάσεις!

Όταν η «Ομάδα Αλήθειας» είναι τσακωμένη με την… αλήθεια!

Επειδή οι Νεοδημοκράτες μόλις άρχισαν να καταλαβαίνουν την πολιτική ζημιά που υφίστανται από την έκρηξη της λαθρομετανάστευσης, επιστράτευσαν τα γνωστά troll του διαδικτύου για να παίξουν το χαρτί των… απελάσεων.

Έτσι λοιπόν, η περίφημη «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ μας ενημέρωσε ότι μετά την τελευταία σύσκεψη για το «μεταναστευτικό» (δεν έχουν ούτε το θάρρος να μιλήσουν για λαθρομετανάστευση και θέλουν και… απελάσεις!), η «πατριωτική» (ολέ) κυβέρνηση της ΝΔ, ΘΑ (…) απελάσει 10.000 αλλοδαπούς μέχρι το τέλος του 2020.

ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ!!!

Σημειώστε ότι μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι θα μεταφέρει χιλιάδες «πρόσφυγες» σε σπίτια και ξενοδοχεία των αστικών κέντρων, οι ροές ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ, γιατί τα… καλά νέα μαθαίνονται γρήγορα στην Συρία, το Πακιστάν και την Αφρική!

Το γεγονός ότι ακόμα και χρήστες του διαδικτύου επισημαίνουν στην «Ομάδα Αλήθειας» την σκληρή… αλήθεια, δεν τους πτοεί καθόλου. Λες και πρόκειται να γίνουν ποτέ απελάσεις; Σε κουβέντα να βρισκόμαστε!

Το ίδιο παραμύθι έπαιξε σήμερα και ο «εθνικοπατριώτης» Άδωνις Γεωργιάδης. Μίλησε και εκείνος στον ΑΝΤ1 για «απελάσεις», μέχρι τα τέλη του 2020, χωρίς να μας εξηγεί τι θα γίνει… μέχρι τότε!

Η Ελλάδα χάνεται και η ΝΔ μας δουλεύει με τις ομάδες αλήθειας και τους μπουμπούκους – Μόνη δύναμη Αντίστασης στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας, παραμένει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί ήθελαν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, εκτός βουλής το Εθνικιστικό Κίνημα;

Exit mobile version