Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

6.000 λαθρομετανάστες στην Γη του Λεωνίδα – Στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο

6.000 λαθρομετανάστες στην Γη του Λεωνίδα - Στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο

Το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι και επιβεβαιώνεται. Στην Λακωνία και συγκεκριμένα σε απόσταση αναπνοής από την πλέον ιστορική πόλη της Ελλάδος, την Σπάρτη, πρόκειται να εγκαταστήσει η Νέα Δημοκρατία έξι χιλιάδες λαθρομετανάστες!

Περνώντας από την Σπάρτη και πηγαίνοντας νότια προς την Μάνη, λίγα χιλιόμετρα μετά υπάρχει ένα τεράστιο στρατόπεδο. Είναι το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών. Στο Στρατόπεδο αυτό από το οποίο θα μπορούν να πηγαίνουν με τα πόδια στην Σπάρτη, αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία την εγκατάσταση έξι χιλιάδων λαθρομεταναστών, που ως γνωστόν αποκαλούν τα ΜΜΕ του συστήματος παράτυπους μετανάστες ή “πρόσφυγες”.

6.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες, λοιπόν στο ΚΕΕΜ Λακωνίας. Το ΚΕΕΜ ευρίσκεται στον Δήμο Φάριδος. Ο Δήμος Φάριδος με τα χωριά Ξηροκάμπι, Ανώγεια, Άρνα, Βασιλική, Γοράνοι, Δάφνη, Λευκόχωμα, Παλιοπαναγιά, Πολοβίτσα και Ποταμιά έχει 5.269 κατοίκους. Περισσότεροι δηλαδή θα είναι οι λαθρομετανάστες που θα εγκαταστήσει εκεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τους Έλληνες μόνιμους κατοίκους της περιοχής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Exit mobile version