Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποικισμός μουσουλμάνων στην Μάνη!

Αποικισμός μουσουλμάνων στην Μάνη!

Επί 400 ολόκληρα χρόνια, στα πικρά χρόνια της τουρκοκραγίας, μουσουλμάνος δεν πάτησε το πόδι του στην Μάνη! Οι μοναδικοί που πάτησαν το πόδι τους όπως μαρτυρεί Τούρκος περιηγητής ήταν δούλοι μουσουλμάνοι, τους οποίους είχαν σκλαβώσει Μανιάτες Πειρατές! Τώρα, στον καιρό της Νέας Δημοκρατίας, που την ψήφισαν όλοι για να φύγει η αριστερά και να διώξει τους λαθρομετανάστες, πρόκειται να εγκατασταθούν με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Μάνη εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες λαθρομετανάστες!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ΜΚΟ με την βοήθεια των αρχών, αναζητούν καταλύματα ξενοδοχεία και κατοικίες μέσα στην Μάνη, για να εγκαταστήσουν εκεί μουσουλμάνους που μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας και οι οποίοι εμφανίζονται σαν “πρόσφυγες” πολέμου, πράγμα το οποίο βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λένε μάλιστα ψέματα ότι πρόκειται για μία προσωρινή κατάσταση που θα κρατήσει έως δύο μήνες. Στην πραγματικότητα θα είναι μόνιμη η εγκατάστασή τους όπως ακριβώς συνέβη σε όσα μέρη της Ελλάδος έγιναν hot spot. Πρόκειται δηλαδή για αποικισμό στην ουσία!

Το θλιβερό είναι ότι υπάρχουν κάποιοι κερδοσκόποι, οι οποίοι προκειμένου να πάρουν κάποιες χιλιάδες ευρώ απαντούν θετικά στα σχέδια των ΜΚΟ. Δίπλα σε αυτούς και οι κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι διαφημίζουν την εγκατάσταση στην ηρωϊκή Μάνη λαθρομεταναστών, λέγοντας ότι θα πέσει χρήμα και θα ανοίξουν οι δουλειές! Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που ψηφίσατε “πατριώτες”…

Exit mobile version