Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε έξαρση ο παράνομος εποικισμός της Ελλάδος από τη ΝΔ που συνεχίζει την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Σε έξαρση ο παράνομος εποικισμός της Ελλάδος από τη ΝΔ που συνεχίζει την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Δυσάρεστη εντύπωση στο πανελλήνιο και σφοδρές αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες προκαλεί το οργανωμένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας να εποικήσει με λαθρομετανάστες όλη την Ελλάδα

Στις 2 Οκτωβρίου 2019 η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά με έγγραφη δήλωση της ορθώς ανησύχησε για την φημολογούμενη απόφαση του υπουργού ΠΡΟΠΟ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη σχετικά με την προσπάθεια στέγασης “μεταναστών και προσφύγων” στην πτέρυγα Μπόμπολα στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσσια. Σίγουρα μια βίαιη εγκατάσταση λαθρομεταναστών, ιδιαίτερα σε ένα χώρο που προσφέρει νοσοκομειακή περίθαλψη και πολύ κοντά σε σχολικές εγκαταστάσεις, βρίσκει σφόδρα αντίθετη την τοπική κοινωνία που πλήρως συμπλέει σε αυτό το θέμα με την δημοτική αρχή του Δήμου Πεντέλης.

Παράλληλα ο πασόκος-νεοδημοκράτης Χρυσοχοϊδης του υπουργείο ΠΡΟΠΟ ή πλήρως αναποτελεσματικής προστασίας του Έλληνα πολίτη έχει ξεσαλώσει στην προσπάθεια του να λαθρεποικίσει στον μέγιστο βαθμό όχι μόνο όλη την Αττική αλλά και όλη την Πατρίδα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη δημόσια πρόσκληση σε ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων να διαθέσουν σε λαθρομετανάστες τα ακίνητα τους με αμοιβή από το κράτος.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση σε αυτή την κίνηση που ύπουλα προσπαθεί να αυξήσει στον μέγιστο βαθμό τον λαθρεποικισμό της Πατρίδας μας. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που τα ενοίκια για τέτοιες εκμισθώσεις δεν πληρώθηκαν στο τέλος στους ιδιοκτήτες.

Βέβαια αυτή την φορά τα ενοίκια μάλλον εγγυώνται από το υπουργείο ΠΡΟΠΟ που ασύστολα σπαταλάει τα χρήματα των φορολογούμενων για να παράσχει στους λαθρομετανάστες τις “τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές που ορίζει η τουριστική νομοθεσία” όπως αναφέρεται και στην σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Με απλά λόγια διακοπές και ζωάρα για τους λαθρομετανάστες αλλά υπερφορολόγηση και ανεργία για τους Έλληνες πολίτες.

Είναι γεγονός ότι η Ελληνική κοινωνία έχει αρχίσει να αντιδρά δυναμικά στο οργανωμένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίσει συνειδητά την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλοιώνοντας τον πληθυσμό της Ελλάδος με βίαιους λαθρεποικισμούς. Αποδεδειγμένα οι Έλληνες πολίτες εξαπατήθηκαν από την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη που διαφήμιζε την έλευση της “κανονικότητας”. Όμως πόσο κανονική θα είναι η Ελλάδα όταν αρχίσουν οι λαθρομετανάστες να εξεγείρονται καθ όλη την επικράτεια όπως κάνουν σήμερα στην Μόρια?

Συμπερασματικά μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την πολιτική θέληση και βούληση για να σταματήσει την καταστροφή της Πατρίδας μας.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Exit mobile version