Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος-καφενείο: Μαροκινοί και Αλγερινοί έκαναν έφοδο για κατάληψη αστυνομικού τμήματος!

Κράτος-καφενείο: Μαροκινοί και Αλγερινοί έκαναν έφοδο για κατάληψη αστυνομικού τμήματος!

Σε μία πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε χθες το βράδυ μία 20μελής ομάδα λαθρομεταναστών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, περίπου είκοσι Αλγερινοί και Μαροκινοί, που στερούνταν εγγράφων νόμιμης παραμονής στη χώρα, επιχείρησαν να εισβάλουν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:30. Τα άτομα ήταν συγκεντρωμένα από νωρίς μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ξαφνικά, κινήθηκαν αιφνιδιαστικά όλοι μαζί προς την είσοδο του τμήματος με σκοπό να περάσουν στο εσωτερικό του. Η αντίδραση του σκοπού που φρουρούσε την είσοδο του τμήματος ήταν άμεση και με τη βοήθεια συναδέλφων του, κατάφερε να εμποδίσει την είσοδο των αλλοδαπών στο κτίριο.

Η άφιξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ανάγκασε τους επίδοξους εισβολείς να τραπούν σε φυγή. Ένας από αυτούς συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Εισβάλουν παράνομα στην χώρα μας, καταλαμβάνουν σιδηροδρομικούς σταθμούς, εθνικές οδούς, εφορίες και όπως βλέπουμε σε αυτή την περίπτωση ακόμα και… αστυνομικά τμήματα! Το θράσος κάποιων ψευτοπροσφύγων δεν σταματάει πουθενά!

Και η απορία μας είναι: Τι πρέπει να κάνει κάποιος λαθρομετανάστης ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ; Γιατί από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, καμία πράξη δεν τιμωρείται και κανένας δεν απελαύνεται. Αν τέλος δεν σέβονται (και δεν φοβούνται) ούτε τα όργανα της τάξεως, υπάρχει περίπτωση να δείξουν τον παραμικρό σεβασμό στους Έλληνες πολίτες; Τροφή για σκέψη…

Exit mobile version