Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και στο Δίστομο θυμήθηκε την Χρυσή Aυγή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Και στο Δίστομο θυμήθηκε την Χρυσή Aυγή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπου πάει και όπου σταθεί για την μεγάλη επιτυχία του συστήματος ομιλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις αλχημείες ενός ολόκληρου καθεστώτος, με τις οποίες για ελάχιστες χιλιάδες ψήφους έθεσαν την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής.

Μετά το Παρίσι, το Βερολίνο και τις ΗΠΑ, σειρά είχε το Μαρτυρικό Δίστομο, στο οποίο έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές έγκλημα πολέμου. Μιλώντας, λοιπόν, στο Δίστομο με αφορμή την θλιβερή επέτειο της  σφαγής είπε ο πρωθυπουργός της Ν.Δ. τα εξής: «Είναι εθνικό στοίχημα να εξαλειφθούν οι νέες εκδοχές Ναζισμού», ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού, στο Δίστομο. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η πρώτη μάχη κερδήθηκε από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός αποφάσισε να αφήσει εκτός κοινοβουλίου τη Χρυσή Αυγή.

Θα έπρεπε να ξέρει ο Μητσοτάκης ότι η πρώτη μάχη εναντίον αυτού του εγκλήματος θα κερδηθεί όταν η Ελλάδα απαιτήσει πολεμικές επανορθώσεις και κατοχικό δάνειο. Και αυτός στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Βερολίνο σιώπησε… Και τι να πει άλλωστε, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί η Γερμανία να στείλει πίσω τον Χριστοφοράκο και να ακουστούν πράγματα δυσάρεστα για πολλούς αστέρες του πολιτικού κατεστημένου.

Όσο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να μην την βάζει στο στόμα του γιατί εκτός των άλλων πρωθυπουργός στην Ελλάδα το 1944 ήταν ένας πολιτικός της παρατάξεώς του, ο Ράλλης, του οποίου ο γιος Γεώργιος Ράλλης, ήταν αρχηγός και πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Exit mobile version