Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η lady Bilderberg Νίκη Κεραμέως διαγράφει τον Μακεδονικό Αγώνα!

Η lady Bilderberg Νίκη Κεραμέως διαγράφει τον Μακεδονικό Αγώνα!

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, οι αυριανοί μαθητές του Λυκείου δεν θα έχουν καμία γνώση για τον Μακεδονικό Αγώνα, τους Βαλκανικούς Πολέμους και την Μικρασιατική καταστροφή! Όλα αυτά κατ’ επιταγήν των μεγάλων εξουσιαστών των Λαών που θέλουν να επιβάλουν την παγκοσμιοποίηση και να μεταβάλουν τα Έθνη και τις Πατρίδες σε μία καταναλωτική αγέλη χωρίς εθνική ταυτότητα και γνώση της Ιστορίας.

Και όμως, υπήρχαν κάποια τυφλοπόντικες του διαδικτύου, που απ’ ό,τι λέγεται πληρώνονται πλουσιοπάροχα, οι οποίοι πανηγύριζαν ότι με την άνοδο της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία, θα διδάσκεται και πάλι η Ελληνική Ιστορία και ο Παύλος Μελάς. Τα όσα όμως δημοσιεύτηκαν για την σχολική ύλη Γυμνασίου και Λυκείου από το Υπουργείο Παιδείας, δείχνουν ακριβώς το αντίθετο!

Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό. Οι φιλελεύθεροι είναι το ίδιο εθνομηδενιστές με τους μαρξιστές. Και η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ και οι διάφορες ΜΚΟ του Σόρος δεν διαφέρουν σε τίποτε από την κομιντέρν και τον αντεθνικό μπολσεβικισμό.

Exit mobile version