Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κραυγή απόγνωσης από τον Δήμαρχο Σύμης: ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! Οι λαθρομετανάστες θα μας φάνε ζωντανούς – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Μέσα σε ένα βίντεο 5 μόλις λεπτών περιγράφεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο όλη η μεταπολιτευτική ξεφτίλα και οι ευθύνες Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για την γιγάντωση του λαθρομεταναστευτικού.

Ο Δήμαρχος Σύμης βγήκε πρόσφατα στον αέρα του Alpha και ξεφτίλισε συλλήβδην το σαθρό κατεστημένο των πολιτικάντηδων που ευθύνονται για την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες.

Ο απεγνωσμένος δήμαρχος ενημέρωσε πως έχει χτυπήσει όλες τις πόρτες των ανύπαρκτων πολιτικάντηδων, για να δώσουν λύση στην Σύμη που βρίσκεται υπό κατάληψη!

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας: «Θα μας φάνε ζωντανούς. Η κατάσταση είναι δραματική. Είναι καταστροφή, μας έχουν τελειώσει. Έχουμε 500 μετανάστες και μου λένε εμένα ότι θα φύγουν 50; Ξεφτίλα! Τριτοκοσμική εικόνα, καταστροφή. Δεν ντρέπονται λίγο; Χθες ήρθαν 198!

Έχουν βρωμίσει το νησί. Όσοι έρχονται πρέπει να φεύγουν. Αλλιώς θα φύγουμε εμείς. Δεν υπάρχει υποδομή στο νησί. Αν βρέξει, θα ξεσηκωθούν. Θα μας σφάξουν ζωντανούς, έχουμε πόλεμο“.

ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή έχει εφαρμόσιμη λύση για την οριστική πάταξη της λαθρομεταναστευσης, αλλά το πολιτικό σύστημα με δόλιες και βρώμικες μεθόδους την έβγαλε εκτός Βουλής και κρατά ακόμα κρυμμένο στα συρτάρια της Βουλής το σχέδιο νόμου που έχει καταθέσει από τον Μάρτιο του 2016!

Exit mobile version