Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ στις γειτονιές μας: 11 στρατόπεδα (!) πλημμυρίζουν από χιλιάδες λαθρομετανάστες μέσα στις πόλεις

ΕΡΧΟΝΤΑΙ στις γειτονιές μας: 11 στρατόπεδα (!) πλημμυρίζουν από χιλιάδες λαθρομετανάστες μέσα στις πόλεις

Το σχέδιο διάλυσης του εθνικού και κοινωνικού ιστού και αντικατάστασης του πληθυσμού που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώνει τώρα με γοργούς ρυθμούς η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι ροές συνεχίζονται απρόσκοπτα, αφού φέτος έχουν έρθει στη χώρα μας περισσότεροι από 45.600 λαθρομετανάστες και από τις 19 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν 1.133 αφίξεις, μέσω της δυτικής Μεσογείου, 1.369 από την κεντρική Μεσόγειο και 4.879 από την ανατολική Μεσόγειο.

Τα τελευταία χρόνια λειτουργούν στην Ελλάδα οκτώ κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα που βρίσκονται σε Ταύρο (Πέτρου Ράλλη-Διεύθυνση Αλλοδαπών), Αμυγδαλέζα, Κόρινθο, Παρανέστι Δράμας, Ξάνθη, Φυλάκιο Ορεστιάδας, Μόρια Λέσβου και Κω.

Ο υπουργός Προ – Πο,  Χρυσοχοΐδης σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», έχει ήδη στείλει έγγραφο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να προτείνει στρατόπεδα εγκαταλελειμμένα ή άλλους στρατιωτικούς χώρους που θα μετατραπούν σε κλειστά κέντρα για λαθρομετανάστες.

Τα υποψήφια στρατόπεδα τα οποία ενδέχεται να «ενεργοποιηθούν» είναι τα εξής:

Τις περισσότερες πιθανότητες για να ανοίξουν άμεσα για τους λαθρομετανάστες συγκεντρώνουν τα στρατόπεδα της Σπάρτης και του Ναυπλίου, εφόσον γεμίσουν τα οκτώ υπάρχοντα προαναχωρησιακά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Αν κριθεί απαραίτητο θα μετατραπούν και άλλα στρατόπεδα σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα, σταδιακά, αν παρατηρηθεί υπερπληθυσμός στα υπόλοιπα.

Θυμίζουμε πως το επόμενο διάστημα ο σχεδιασμός είναι να μετακινηθούν περίπου 20.000 λαθρομετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα, οι οποίοι θα κατανεμηθούν σε πάνω από 13 χώρους φιλοξενίας, σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα.

ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή έχει εφαρμόσιμη λύση για την οριστική πάταξη της λαθρομεταναστευσης, αλλά το πολιτικό σύστημα με δόλιες και βρώμικες μεθόδους την έβγαλε εκτός Βουλής και κρατά ακόμα κρυμμένο στα συρτάρια της Βουλής το σχέδιο νόμου που έχει καταθέσει από τον Μάρτιο του 2016!

Exit mobile version