Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έφεραν την ζούγκλα στις πόλεις μας: υπήκοος Κονγκό (!) βίασε 6χρονο σε hot spot της Αθήνας

Έφεραν την ζούγκλα στις πόλεις μας: υπήκοος Κονγκό (!) βίασε 6χρονο σε hot spot της Αθήνας

Όσοι ακόμα μιλούν για φιλήσυχους και δύσμοιρους “πρόσφυγες” και “προσφυγάκια”, μπορούν επιτέλους να καταπιούν την γλώσσα τους ή αν θέλουν να τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους για να βιώσουν από πρώτο χέρι τον νόμο της ζούγκλας.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί ένας υπήκοος Κονγκό (ποιος πόλεμος γίνεται στο Κονγκό;) ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός 6χρονου αγοριού μέσα σε “hot spot” στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου μια εβδομάδα όταν η μητέρα του παιδιού, επίσης από το Κονγκό, κατήγγειλε ότι ο άνδρας είχε βιάσει το ανήλικο παιδί της.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και νωρίς το πρωί αστυνομικοί τον συνέλαβαν μέσα στην ίδια δομή φιλοξενίας όπου κατηγορείται ότι είχε κάνει την αποτρόπαια πράξη του. Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ίχνη κακοποίησης ενώ ο άνδρας από το Κονγκό θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Άμεση εφαρμογή του νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης ΤΩΡΑ: Κλείσιμο συνόρων – Βαρύτατες ποινές για δουλεμπόρους – Άμεση επιστροφή ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών στην χώρα εισβολής, στην Τουρκία!

Exit mobile version