Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απειλή θανάτου για τον Ελληνισμό και αντικατάσταση πληθυσμού

Απειλή θανάτου για τον Ελληνισμό και αντικατάσταση πληθυσμού

Τα στοιχεία τα δημογραφικά είναι κάτι περισσότερο από ανησυχητικά. Ευρισκόμεθα ενώπιον της μεγαλύτερης καταστροφής του Ελληνισμού σε όλη του την Ιστορία! Σύμφωνα με τα στοιχεία ένα μέλλον ΣΚΟΤΕΙΝΟ, που τα παιδιά και οι έφηβοι δεν θα ξεπερνούν το 12% του πληθυσμού, η μέση ηλικία των κατοίκων θα αγγίζει τα 50 έτη και οι οικονομικά ενεργοί πολίτες θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 3.7 εκατομμύρια, προδιαγράφεται για τη χώρα μας για τα επόμενα 30 χρόνια.

Η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία καταγράφουν τον τρίτο χαμηλότερο δείκτη γεννήσεων στην Ευρώπη (9 τις χιλίοις) μετά τη Γερμανία και την Πορτογαλία (8,4 και 8,5 τις χιλίοις αντίστοιχα). Το 2050 ο πληθυσμός της χώρας εκτιμάται ότι θα είναι από 10 έως 8,3 εκατομμύρια.

Το 2020 ένα στα επτά παιδιά που θα γεννηθούν στην Ελλάδα θα έχουν έναν τουλάχιστον αλλοδαπό γονιό! Ο εν δυνάμει οικονομικά ενεργός πληθυσμός στη χώρα (ηλικίες 20 έως 69 ετών) θα μειωθεί, από 7 εκατομμύρια που ήταν το 2015, σε 4,8-5,5 εκατομμύρια το 2050, ενώ ο πραγματικά ενεργός πληθυσμός δεν θα ξεπερνά τα 3,7 εκατομμύρια. Το 2050 υπολογίζεται ότι τα άτομα ηλικίας έως 14 ετών θα είναι μόλις το 10-12% του πληθυσμού.

Και ενώ θα έπρεπε αυτοί που κυβερνούν αυτή την χώρα να δώσουν τα πάντα προκειμένου να μην επέλθει ο δημογραφικός θάνατος του Έθνους, αυτοί φροντίζουν να έρχονται στην Πατρίδα μας εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί από Αφρική και Ασία. Όσο για την Τουρκία, όταν το 2050 ο ενεργός πληθυσμός της Ελλάδος θα είναι γύρω στα τρία εκατομμύρια, σε αυτούς θα ξεπερνούν τα εξήντα!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Exit mobile version