Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην υπηρεσία των λαθρομεταναστών και το Πολεμικό μας Ναυτικό!

Στην υπηρεσία των λαθρομεταναστών και το Πολεμικό μας Ναυτικό!

Σε ρόλο αποβατικού των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα το Πολεμικό Ναυτικό αντί για αποτελεσματική δύναμη αποτροπής των λαθροεισβολέων

Συνεχίζεται ακάθεκτα επί Νέας Δημοκρατίας η χρησιμοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας ως υπηρέτες των λαθροεισβολέων, μόνο με Χρυσή Αυγή μπορούν οι Ένοπλες Δυνάμεις να αποκτήσουν εντολή υπεράσπισης των συνόρων από κάθε είδους επίδοξο λαθροεισβολέα και λαθρέποικο

Αργά το απόγευμα της 7ης Οκτωβρίου το αρματαγωγό “Ικαρία” (L175) του Πολεμικού Ναυτικού μετέφερε περίπου 500 λαθρομετανάστες από την Σύμη στο λιμάνι του Πειραιά. Υπενθυμίζουμε ότι η Σύμη στα Δωδεκάνησα έχει κυριολεκτικά βουλιάξει από λαθρομετανάστες που έρχονται ακάθεκτοι και ανενόχλητοι μέρα μεσημέρι από την Τουρκία.

Η μετακίνηση των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα δεν είναι η λύση αλλά η διόγκωση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος.

Επεξηγηματικά δίνει μήνυμα και σε άλλους λαθρομετανάστες να έλθουν ανενόχλητοι στα Ελληνικά νησιά ενώ παράλληλα στερεί πολύτιμους πόρους και υποβιβάζει τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Περαιτέρω η Κομισιόν δεν προσφέρει καμία βοήθεια στην Ελλάδα αφού πρόσφατα, τον Σεπτέμβριο του 2019, δήλωσε διαμέσου της εκπροσώπου Νατάσας Μπερτό ότι οι λαθρομετανάστες που θα προωθούνται στην Ελληνική ενδοχώρα δεν θα μπορούν να συμπεριληφθούν πλέον στην συμφωνία επαναπροώθησης στην Τουρκία.

Δυστυχώς το Λιμενικό Σώμα και το Πολεμικό Ναυτικό δεν λαμβάνουν τις κατάλληλες εντολές αποτροπής και ανάσχεσης των λαθροεισβολέων από την Νέα Δημοκρατία. Μια Νέα Δημοκρατία που κατόρθωσε να εκλεγεί με αυτοδυναμία υποσχόμενη ακριβώς την λύση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος.

Αδιαμφισβήτητα όσοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για να τελειώσει η φιλολαθρομεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα πρέπει να βλέπουν με αγανάκτηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη να περηφανεύεται στο Κοινοβούλιο για την μετατροπή της χώρας μας σε “πολυπολιτισμική”. Επιπροσθέτως ο Μητσοτάκης στην παραπάνω πρόσφατη ομιλία του στην Βουλή ανήγγειλε ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και ο άκρατος λαθρεποικισμός όλης της Ελλάδας αποσκοπούν στη λύση του δημογραφικού προβλήματος. Δηλαδή χιλιάδες λαθρομετανάστες θα αντικαταστήσουν τους Έλληνες στην ίδια τους την Πατρίδα.

Με απλά λόγια η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού που δρομολογήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ σήμερα βρίσκει άξιο συνεχιστή της την Νέα Δημοκρατία.

Συμπερασματικά σήμερα που η Ελλάδα στερείται την Εθνική Δύναμη της Χρυσής Αυγής στην Βουλή η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού προχωράει χωρίς κανένα εμπόδιο.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Exit mobile version