Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ΝΔ; Μόνο από την Χρυσή Αυγή

Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ΝΔ; Μόνο από την Χρυσή Αυγή

Η περίοδος της ασυλίας που ως συνήθως προσφέρεται απλόχερα από τα ΜΜΕ σε κάθε νέα κυβέρνηση, συνεχίζεται στην περίπτωση της ΝΔ, τρεις ολόκληρους μήνες μετά την νίκη της στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ελάχιστες οι φωνές που σημειώνουν τα κακώς κείμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ μέσα στην βουλή όλα μοιάζουν τόσο γαλήνια, σαν και την ηρεμία που υπάρχει στα… νεκροταφεία.

Θα πίστευε κανείς ότι για να επικρατεί τέτοιος πολιτικός… πολιτισμός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλυσε με το μαγικό ραβδί του όλα τα προβλήματα της χώρας. Είναι όμως έτσι;

ΣΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» η κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ. Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το κυβερνητικό σχέδιο για την μεταφορά δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στα αστικά κέντρα. Αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ έως σήμερα σε τέτοιο βαθμό.

ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ η κυβέρνηση φρόντισε να διατρανώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα… σεβαστεί την προδοσία της Μακεδονίας και η μόνη της μέριμνα, είναι η αυστηρή τήρηση της κατάπτυστης συμφωνίας από τους Σκοπιανούς που την καταπατούν σε κάθε ευκαιρία.

ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» υπήρξε το πιο σύντομο πολιτικό ανέκδοτο των τελευταίων ετών: Οι «Ρουβίκωνες» χτυπούν όπου και όποτε θέλουν, τα… παληκάρια του Κουτσούμπα κάνουν επίδειξη καράτε στα ΜΑΤ και αλλοδαποί καταλαμβάνουν εθνικές οδούς, εφορίες, αστυνομικά τμήματα… Κράτος-καφενείο, αν και στα καφενεία επικρατεί περισσότερη τάξη.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ έμεινε στα λόγια. Κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα ρισκάρει να επενδύσει σε ένα τόσο εχθρικό – φορολογικά κράτος και το Χρηματιστήριο δείχνει να μην ανταποκρίνεται επίσης στις θριαμβολογίες των κυβερνητικών στελεχών. Σημειώστε ότι βρισκόμαστε προ των πυλών μιας νέας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η οποία εάν έλθει θα πλήξει περισσότερο χώρες σαν την Ελλάδα που ακόμα δεν έχει σηκώσει κεφάλι από τις συνέπειες των μνημονίων.

ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ τα σχόλια περιττεύουν! Η Ελλάς θα συρθεί σύντομα να επιλέξει ανάμεσα σε «συνδιαχείριση» του Αιγαίου ή μια στρατιωτική αναμέτρηση. Οι θιασώτες της ελληνοτουρκικής «φιλίας», έχουν ήδη την απάντηση με δημόσιες δηλώσεις υπέρ της συνεργασίας με την Τουρκία και οι «Πρέσπες» του Μητσοτάκη πλησιάζουν…

Αυτή είναι εν συντομία η εικόνα των πρώτων “100 ημερών” της κυβέρνησης ΝΔ. Και όμως τα ΜΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα και η αντιπολίτευση… αγνοείται. Η μοναδική αντιπολίτευση σήμερα παραμένει η ίδια με χθες και δεν είναι άλλη από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ακόμα και εκτός βουλής!

Τι συμβαίνει λοιπόν; Είναι όλα τόσο καλά σχεδιασμένα; Φαίνεται πως ναι! Ο Μητσοτάκης έχει την «αντιπολίτευση» των… ονείρων του και χωρίς Μιχαλολιάκο στην βουλή, τα… ποντίκια χορεύουν! Πόσο θα κρατήσει αυτό; Όχι για πολύ.

Η πραγματικότητα θα γκρεμίσει σύντομα τα παραμύθια των εθνομηδενιστών (με γραβάτες ή χωρίς) και ο λαός θα αναζητήσει την φωνή εκείνη που ασυμβίβαστα πολέμησε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για το δικαίωμά του στην Εθνική Ελευθερία και το πλήρωσε με διώξεις, φυλακίσεις και τρομοκρατία.

Αυτό βέβαια στην περίπτωση που οι Έλληνες θέλουν να παραμείνει η Πατρίδα μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Αν επιθυμούν την μετατροπή της σε μια «πολυπολιτισμική» χαβούζα, τότε μπορούν να συνεχίσουν να ψηφίζουν Μητσοτάκηδες και Τσίπρες. Αυτοί αποτελούν την καλύτερη… εγγύηση για τους τίτλους τέλους ενός κάποτε μεγάλου Έθνους, που σήμερα βουλιάζει στην παρακμή και στην ανυπαρξία.

Exit mobile version