Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια ωραία ατμόσφαιρα στην Βουλή χωρίς… Χρυσή Αυγή!

Μια ωραία ατμόσφαιρα στην Βουλή χωρίς… Χρυσή Αυγή!

Με κάθε τρόπο προσπαθεί το σύστημα να κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει και θα υπάρχει! 

Χρησιμοποιούν κάθε μέσον και βεβαίως και την προσφιλή τους μέθοδο των διασπάσεων και των διαβολών. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν ιδρύσει πάνω από δέκα πολιτικούς σχηματισμούς με συγκεκριμένο σκοπό να μην υπάρξει καθαρό, ασυμβίβαστο και αδέσμευτο Εθνικιστικό Κίνημα! Και έχουν αποτύχει παταγωδώς να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι προσπάθειες που κάνουν με έναν φτηνό μιμητισμό να δημιουργήσουν σχήματα και μηχανισμούς που να μοιάζουν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι πραγματικά γραφικές και δεν οδηγούν πουθενά.

Πέραν αυτού όμως, έχουμε και την ζωή στην Βουλή, η οποία όπως είπαν από το βράδυ ακόμη της 7ης Ιουλίου 2019 “ομαλοποιήθηκε” με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής. Και πράγματι, όπως μας είπαν άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν στην Βουλή, είναι όλοι τους μία “ωραία ατμόσφαιρα”, αστειάκια και χαμόγελα από “ακροδεξιούς”, νεοδημοκράτες, κομμουνιστές όλοι μαζί είναι πλέον μια οικογένεια… 

Exit mobile version