Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθεστωτικός δημοσιογράφος: Ευτυχώς είναι εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή και θα γεμίσουμε την Ελλάδα λαθρομετανάστες!

Καθεστωτικός δημοσιογράφος: Ευτυχώς είναι εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή και θα γεμίσουμε την Ελλάδα λαθρομετανάστες!

Το επισημάναμε εξ’ αρχής πως το μικρό ποσοστό που έλαβε η Χρυσή Αυγή στις τελευταίες εκλογές ήτανε «λουκούμι» για τους πάσης φύσεως εχθρούς του Έθνους! Διότι, δεν υπάρχει πλέον αντίπαλον δέος. Νιώθουν απελευθερωμένοι και προχωράνε απερίσπαστοι στο «έργο» τους, γιατί με απούσα την Χρυσή Αυγή, δεν είναι πια τόσο έντονος ο φόβος του πολιτικού κόστους προς τα κει που δεν πρέπει!

Αυτό ομολογεί σε άρθρο του αριστερός καθεστωτικός δημοσιογράφος στο «Πρώτο Θέμα». Κατά παράδοση τα ψοφοδεξιά ΜΜΕ είναι τίγκα στους κομμουνιστές!

Πάρτε μια γεύση:

«… Με αφορμή το μεταναστευτικό και την έξαρση των ροών προς τα ελληνικά παράλια από το καλοκαίρι και μέχρι και σήμερα, οι… υπερπατριώτες -περί αυτών ο λόγος- είναι και πάλι εδώ. Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Δεν τους «άρεσε» η διαχείριση της προσφυγικής κρίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Βρήκαν εύκολο στόχο στο πρόσωπο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και εντόπισαν στα λόγια της τα αίτια των αθρόων προσφυγικών ροών τότε, πίσω στο 2015-2016, ερμηνεύοντάς τα ως «κάλεσμα» προς όλους τους κατατρεγμένους, από Ασία και Αφρική ορμώμενους. «Πάρτε τους σπίτια σας» ήταν η μόνιμη επωδός προς όποιον τολμούσε να αρθρώσει μια κουβέντα στήριξης ανθρώπων ξεριζωμένων από τις ίδιες τους τις πατρίδες. 

Τώρα, τρεις μήνες πια μετά τις εκλογές, άρχισαν πάλι το ίδιο… τροπάριο. «Πάρτε τους σπίτια σας» λένε, απευθυνόμενοι αυτή τη φορά στους «γαλάζιους» κυβερνώντες, αντιδρώντας στο σχέδιο αποσυμφόρησης των νησιών του βορείου Αιγαίου και ισοκατανομής των μεταναστών σε δομές στις Περιφέρειες της χώρας…».

Στο τέλος του άρθρου, ο περί ου ο λόγος εκφράζει τη χαρά του για το ότι η Χρυσή Αυγή πήρε μόνο 3%, οπότε –για να παραφράσουμε τον Ντοστογιέφσκι- τώρα «όλα επιτρέπονται»:«Το μόνο καλό;

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version