Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τολμά και μιλά ο Μητσοτάκης για ασφάλεια και λαθρομεταναστευτικό

Τολμά και μιλά ο Μητσοτάκης για ασφάλεια και λαθρομεταναστευτικό

Το θράσος του πρωθυπουργού της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης ξεπερνά τα εσκαμμένα, καθώς δεν διστάζει να κοροϊδεύει τους Έλληνες μπροστά τα μάτια τους!

Στην σημερινή Κ.Ο. ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τάξη και ασφάλεια και λύση του λαθρομεταναστευτικού, την ώρα που επικρατεί ένα ατελείωτο μπάχαλο από την ώρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, ακριβώς το ίδιο που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για τα ζητήματα ασφάλειας είπε ότι «παρά τις δυσκολίες, η Αστυνομία είναι, πια, παρούσα στις γειτονιές. Και ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις απελευθέρωσης κτιρίων που είχαν καταληφθεί. Η πλατεία των Εξαρχείων ξαναπαίρνει την όμορφη όψη της. Ο Δήμος Αθηναίων προχωρεί στον εξωραϊσμό της πόλης…».

Την ίδια ώρα 6χρονα πέφτουν θύματα βιασμού στα “hot spots” της Αθήνας!

Αναφορικά για το λαθρομεταναστευτικό ισχυρίστηκε πως θα λυθεί  «με την απλοποίηση των διαδικασιών χορήγησης ασύλου. Με τον αυστηρότερο έλεγχο των συνόρων μας. Και με την οργανωμένη αποσυμφόρηση των ακριτικών νησιών μας. Το θέμα αυτό θα συζητήσω σε λίγο και με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τουσκ. Προωθούμε το Μεταναστευτικό ως θέμα ευρωπαϊκό γιατί –ακριβώς- είναι θέμα της Ευρώπης».

Την ίδια ώρα οι καραβιές λαθρομεταναστών συνεχίζουν να καταφθάνουν απρόσκοπτα, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο αφελληνισμού της Πατρίδα μας.

Exit mobile version