Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος πολιτικός Αρχηγός δεν κλήθηκε ΠΟΤΕ και αποκλείστηκε συστηματικά και αντισυνταγματικά από τις συναντήσεις στο Μαξίμου;

Ποιος πολιτικός Αρχηγός δεν κλήθηκε ΠΟΤΕ και αποκλείστηκε συστηματικά και αντισυνταγματικά από τις συναντήσεις στο Μαξίμου;

Ξεκίνησαν σήμερα οι επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς Αρχηγούς για το ζήτημα του εκλογικού νόμου όπου ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, την Φώφη Γεννηματά, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Γιάννη Βαρουφάκη και τον Κυριάκο Βελόπουλο. Δηλαδή με όλους!

Ακόμα και με τον “ακροδεξιό” Βελόπουλο ο Μητσοτάκης (που δήθεν παρακαλούσε να μην μπει στην Βουλή) δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναντηθεί και να έρθει σε συμφωνία για την ψήφιση του εκλογικού νόμου.

Επιστροφή στην… κανονικότητα λοιπόν, γιατί από το 2012 μέχρι και τον Ιούλιο του 2019 ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ως πολιτικός Αρχηγός Κοινοβουλευτικού κόμματος και της τρίτης πολιτικής δύναμης στον τόπο δεν κλήθηκε ΠΟΤΕ στο Μαξίμου.

Αντιθέτως παρά τις δημόσιες επιστολές προς τον τότε πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποκλείστηκε συστηματικά και αντισυνταγματικά από όλες τις κρίσιμες συναντήσεις για πολιτικά ζητήματα, αλλά και το μείζον εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Είναι ξεκάθαρο πώς λειτουργούν τα “φιλαράκια” των κομμάτων και των καναλιών που νέμονται την εξουσία και ποιος στέκεται πραγματικά απέναντι σε αυτό το σαθρό πολιτικό σύστημα που καταστρέφει την Πατρίδα μας: Μόνο η Χρυσή Αυγή!

Exit mobile version