Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμουν ακόμα και νεκρό τον Ήρωα Κατσίφα: Εμπόδισαν την ανέγερση εκκλησίας προς τιμήν του

Τρέμουν ακόμα και νεκρό τον Ήρωα Κατσίφα: Εμπόδισαν την ανέγερση εκκλησίας προς τιμήν του

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από την εν ψυχρώ εκτέλεση του Ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους αλβανούς στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Οι προκλήσεις του αλβανικού κράτους κατά της ελληνικής μειονότητας συνεχίζονται, ενώ μια νέα ένταση προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των αλβανικών αρχών και της οικογένειας του Κ. Κατσίφα.

Συγκεκριμένα, οι αλβανοί εμπόδισαν την ανέγερση μιας μικρής εκκλησίας αφιερωμένης στην Μνήμη του αδελφού μας και ενώ είχαν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής εμφανίστηκαν στο χωριό αστυνομικές δυνάμεις ώστε να σταματήσoυν τις εργασίες με την πρόφαση πως η οικογένεια δεν είχε λάβει την σχετική άδεια από το δημαρχείο Δρόπολης.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που έγινε ΣΥΜΒΟΛΟ για όλον τον Ελληνισμό και επανέφερε στο προσκήνιο την καταπίεση των Βορειοηπειρωτών, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟ στο αλβανικό καθεστώς, ακόμα και νεκρός. Οι αλβανοί γνωρίζουν καλά ότι στην φετινή επέτειο οι Έλληνες θα δώσουν δυναμικό «παρών» και προσπαθούν από τώρα να δημιουργήσουν κλίμα.

Μέσα σε όλα αυτά, λάμπει διά της… απουσίας του, το κράτος των γραικύλων των Αθηνών, όπως απουσιάζει σε κάθε περίπτωση όπου καταπιέζονται τα δικαιώματα των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή καλεί τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου να τιμήσουν μαζικά τόσο την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όσο και την Μνήμη του αδελφού μας Κ. Κατσίφα.

Η Βόρειος Ήπειρος θα πλημμυρίσει και πάλι από Ελληνικές Σημαίες και ο Εθνικός μας Ύμνος θα αντηχήσει στην περήφανη Γη του Πύρρου, όπως θα ήθελε και ο ΗΡΩΑΣ Κατσίφας.

Exit mobile version