Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: “Η ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε γαλάζιο χρώμα”

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, ομιλία του Συναγωνιστή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Ηλία Παναγιώταρου με θέμα «ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ σε γαλάζιο χρωμα». Οι Συναγωνιστές συνέρευσαν από νωρίς στα γραφεία της Τοπικής, η οποία έσφυζε από κόσμο και έδωσαν την καλύτερη απάντηση στα παπαγαλάκια του καθεστώτος που διαδίδουν ψεύδη περί διαλύσεως του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος έλαβε τον λόγο και αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στους δυσκολότερους οικονομικούς όρους, οι οποίοι περιμένουν τον Έλληνα πολίτη. Επίσης, αναφέρθηκε στις επιχειρούμενες και επικείμενες εθνικές προδοσίες της ψευτοδεξιάς, η οποία συναγωνίζεται σε ανθελληνισμό τους προκατόχους της της αντεθνικής αριστεράς. Ο Συναγωνιστής ολοκλήρωσε τον λόγο του αναφέροντας πως η Χρυσή Αυγή ακόμα και έξω από την Βουλή θα δώσει την μάχη για τα Δίκαια του Έθνους όπως έκανε επί δεκαετίες!

Αμέσως μετά,ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος και μέσα σε μεγάλο ενθουσιασμό ο Αρχηγός μας, που κάθε του παρουσία μας δίνει δύναμη και σθένος για τον ανηφορικό δρόμο που έχουμε επιλέξει. Ο Αρχηγός με έναν μεστό και αφοπλιστικό λόγο έκανε ανάλυση της ύπουλης μεθόδευσης του συστήματος με σκοπό να πλήξει το Κίνημα μας πριν και μετά τις εκλογές. Αναφέρθηκε εκτενώς στα ψεύδη και την βρώμικη προπαγάνδα του πολιτικού κατεστημένου από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά ενατίον των Ελλήνων Εθνικιστών και έδωσε το έναυσμα για την πλήρη Ανασύνταξη και Επιστροφή της Χρυσής Αυγής στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου.

Έπειτα, υποστήριξε πως στην επικείμενη απόφαση της δίκης, η οποία έσυρε το Κίνημα μας κατηγορούμενο, θα αθωωθούμε πανηγυρικά και πως θα συνεχίσουμε τον πολιτικό μας Αγώνα ακούραστα και πιο δυναμικά! Στο τέλος έδωσε το σύνθημα και τον τόνο για να συνεχίσουμε τον Αγώνα με μεγαλύτερη προσήλωση στην Ελλάδα και στον Εθνικισμό, ώστε να φέρουμε επιτέλους την Χρυσή Αυγή του Έθνους. Μετά την εκδήλωση ο Αρχηγός απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού με τους παριστάμενους Συναγωνιστές να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η λήξη δόθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος. Ζήτω ο Αρχηγός!

Exit mobile version