Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΑΤΟ: Νίπτει πάλι τας χείρας του για τις τουρκικές προκλήσεις

ΝΑΤΟ: Νίπτει πάλι τας χείρας του για τις τουρκικές προκλήσεις

Μία ακόμη απόδειξη ότι το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να κάνει τίποτε ακόμη και σε περίπτωση τουρκικής επιθέσεως κατά της Ελλάδος προέκυψε από την δήλωση που έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Στόλτενμπεργκ, με παρόντα μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Στο πλαίσιο κοινών δηλώσεων με τον Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, σε ερώτηση για εάν θα πάρει θέση για τις τουρκικές παραβιάσεις και την ευθεία αμφισβήτηση από την Τουρκία της εθνικής μας κυριαρχίας, ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε ωμά ότι το ΝΑΤΟ δεν παίρνει θέση!

Και ο πρωθυπουργός της Ν.Δ. τι απάντησε στην δήλωση αυτή πρόκληση του ΝΑΤΟ; Δήλωσε ότι η τακτική των ίσων αποστάσεων αδικεί την Ελλάδα… Και εάν αδικεί την Ελλάδα το ΝΑΤΟ, τι κάνει γι’ αυτό η κυβέρνηση; Τίποτε!  Αυτή είναι η “πατριωτική” πολιτική της Ν.Δ., πάντοτε ξενόδουλη, πάντοτε αμερικανόδουλη.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι όπως όλοι γνωρίζουν, το ΝΑΤΟ εκφράζει απόλυτα την πολιτική των ΗΠΑ και η δήλωση αυτή του Γενικού Γραμματέα του είναι και μια μεγάλη απάντηση σε όλους αυτούς, τους πληρωμένους ρουφιάνους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η Ουάσιγκτον εάν η Τουρκία μας επιτεθεί, θα προστατεύσει τα ελληνικά δίκαια.

Exit mobile version