Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα χρεοκοπημένα κόμματα εξυπηρετούν τα δάνειά τους με τις κρατικές χρηματοδοτήσεις

Τα χρεοκοπημένα κόμματα εξυπηρετούν τα δάνειά τους με τις κρατικές χρηματοδοτήσεις

Η είδηση δεν αποτελεί έκπληξη για όσους γνωρίζουν πως λειτουργούν τις τελευταίες δεκαετίες τα χρεοκοπημένα κόμματα. Έχοντας διασπαθίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, χρωστούν σε όποιον… μιλάει ελληνικά και τώρα διαβάζουμε ότι ακόμα και τις κρατικές χρηματοδοτήσεις για επιμορφωτικούς και ερευνητικούς σκοπούς, τις χρησιμοποιούν για κάλυψη δανειακών αναγκών είτε τις διοχετεύουν σε άλλες δραστηριότητες, τις οποίες ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει.

Την ίδια ώρα, αν και παραβιάζουν συστηματικά τον νόμο που αφορά τη διαχείριση των οικονομικών τους, τα κόμματα μένουν στο απυρόβλητο, καθώς η Επιτροπή «πόθεν έσχες» κάνει τα… στραβά μάτια. Θυμίζουμε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ελέγχθηκε αρκετές φορές εξονυχιστικά και δεν βρέθηκε ουδεμία παρατυπία στα οικονομικά του Κινήματος. Στα κόμματα του «κλεπτοκρατικού τόξου» πάντως, κανείς δεν τολμάει να  ασκήσει οικονομικό έλεγχο, με πρώτους και καλύτερους τους φραγκοφονιάδες του Περισσού για τους οποίους αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας newsbreak.gr ότι κατά την διετία 2016-2017, διακίνησε ποσό άνω των 2.206.000 ευρώ (!) εκτός τραπεζικών λογαριασμών.

Και μπορεί για το ΚΚΕ να είναι… άγνωστο που κατέληξαν αυτά τα εκατομμύρια (πάντως όχι στην… προλεταριακή αλληλεγγύη), αλλά στην περίπτωση της ΝΔ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όπως σημειώνει το ίδιο ρεπορτάζ, η Ν.Δ. φαίνεται ότι έλαβε 875.941 ευρώ για ερευνητικούς σκοπούς, τα οποία παρακρατήθηκαν από τις τράπεζες για χρέη… προηγούμενων ετών.

Δηλαδή οι… νοικοκυραίοι της Νέας Δημοκρατίας που θέλουν να φέρουν την… ανάπτυξη και να σώσουν την οικονομία μας, καλύπτουν ένα ελάχιστο μέρος (χρωστούν περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ!) των δανειακών τους αναγκών από τις κρατικές χρηματοδοτήσεις για επιμορφωτικούς και ερευνητικούς σκοπούς! Αυτές είναι μπίζνες!

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η φοροεπιδρομή του κράτους στις (άδειες) τσέπες των Ελλήνων τους οποίους φτωχοποίησαν κατόπιν σχεδίου οι ίδιες «προοδευτικές» δυνάμεις της κλεψιάς, της μίζας και της ρεμούλας. Ως πότε θα τους πληρώνουμε και από πάνω για την καταστροφή της Πατρίδας μας;

Ν.Κ.

Exit mobile version