Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο θρασύτατος Κουτσούμπας παρουσιάζει τους τραμπούκους του ΚΚΕ ως… μπαλαρίνες, γιαγιάδες και γυναικόπαιδα!

Ο θρασύτατος Κουτσούμπας παρουσιάζει τους τραμπούκους του ΚΚΕ ως… μπαλαρίνες, γιαγιάδες και γυναικόπαιδα!

Η αναίδεια, το θράσος, το ψεύδος, και πάνω απ’ όλα η ανηθικότητα αποτελούν το μόνιμο συνοδευτικό για «το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας», όπως πολύ εύστοχα είχε χαρακτηρίσει το ΚΚΕ ο Γεώργιος Παπανδρέου. Τα συγκεκριμένα αυτονόητα φρόντισε, για πολλοστή φορά, να επιβεβαιώσει ο αρχιτσέλιγκας του μαντριού των προβάτων του ΚΚΕ, ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για τις δολοφονικές επιθέσεις των τραμπούκων του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ κατά αστυνομικών, τις οποίες είδε όλη η Ελλάδα, δήλωσε τα εξής απίστευτα και όμως ειπωμένα:

«Ο διαδηλωτής που δήθεν έδειρε έχει ακάλυπτο πρόσωπο, δίχως κράνος, ούτε κρατά τίποτα στα χέρια. Έχει σηκωμένο το πόδι και το χέρι. Η άμυνα των διαδηλωτών να υπερασπίσουν τις μανάδες τους, τις γιαγιάδες και τα παιδιά τους εκεί, όταν ο άλλος επιτίθεται με χημικά, με κρότου λάμψης και με γκλομπ μέσα στην διαδήλωση, είναι φυσιολογικό»!

Η άθλια και αλήτικη απάντηση του Κουτσούμπα αποτελεί την επιτομή της κομμουνιστικής ψευδολογίας και θρασύτητας, η οποία συμπυκνώνεται στην εξής γνωστή φράση: «Να πιστεύεις αυτό που σου λέω εγώ και όχι αυτό που βλέπεις εσύ με τα ίδια σου τα μάτια».

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Κουτσούμπας παρουσιάζει τους επίδοξους δολοφόνους του ΚΚΕ ως… μπαλαρίνες. Πού είδε «τις μανάδες τους, τις γιαγιάδες και τα παιδιά τους», ο αρχιτεμπέλης Κουτσούμπας;

Όλη η Ελλάδα είδε ένα τσούρμο μαντράχαλους να εφορμούν εναντίον των αστυνομικών, αλλά είναι προφανές ότι για τους εναπομείναντες εγχώριους μπολσεβίκους ισχύει μια άλλη γνωστή ρήση, που εφηύρε η αδίστακτη εγκληματική συμμορία που διέπραξε το κομμουνιστικό πραξικόπημα τον Οκτώβριο του 1917: «εάν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με τις απόψεις μας, τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα»…

Αυτούς τους αιώνιους προδότες της Πατρίδας και του Λαού προσκυνά, σεβόμενο τους… «αγώνες» τους, όλο το φάσμα των πολιτικών καρπαζοεισπρακτόρων του «Συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version