Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ προδίδει την Μακεδονία: Το ΕΛΚ προτείνει την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. – Κανένα βέτο από Μητσοτάκη!

Η ΝΔ προδίδει την Μακεδονία: Το ΕΛΚ προτείνει την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. - Κανένα βέτο από Μητσοτάκη!

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο τρεις μήνες από τότε που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του έχει ήδη προδώσει την Μακεδονία.

Μετά την πιστή τήρηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών -την οποία υπέγραψε ο δήθεν αντίπαλος του Μητσοτάκη, Τσίπρας- η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία ολοκληρώνει την προδοσία, ανάβοντας πράσινο φως και στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την αποκάλυψη της προδοσίας έκανε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, υπερήφανο μέλος του οποίου είναι η προδοτική ΝΔ, σε ανακοίνωση του οποίου επισημαίνεται:

«την επόμενη εβδομάδα, τα μέλη της ΕΕ θα βρεθούν αντιμέτωπα με μια στρατηγικής σημασίας επιλογή αναφορικά με την έναρξη των διαπραγματεύσεων εισδοχής με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Μπροστά σε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις, ο πρόεδρος του ΕΛΚ, Τζόζεφ Ντόουλ, εκφράζει την υποστήριξή του για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία… η απόφαση της επόμενης εβδομάδας είναι κρίσιμη και ιστορικής σημασίας για το μέλλον της ηπείρου μας.

Το μονοπάτι της υποδοχής ως μέλη της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας θα είναι μακρύ, αλλά είναι κάτι που πρέπει να χτίσουμε μαζί και δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο. Οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων είναι οι πιο στενοί μας σύμμαχοι: ιστορικά, γεωγραφικά, οικονομικά. Η ΕΕ δεν θα είναι πλήρης μέχρι αυτή η περιοχή να αποτελέσει μέρος της ένωσής μας».

Φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδόλως αντέδρασε και δεν πρόβαλε κανένα βέτο στον σχεδιασμό του ΕΛΚ. Τις αντιδράσεις και τους αποκλεισμούς τις έχει μόνο για τον Όρμπαν που προσπαθεί να διώξει τον Σόρος από την πατρίδα του και να διαφυλάξει τα σύνορά του.

Στο ψιλό τον πήρε και ο Συριζαίος ευρωβουλευτής Παπαδημούλης που πέταξε την σκούφια του για το γεγονός πως όλοι μαζί θα στηρίξουν την ένταξη των Σλάβων παραχαρακτών και σφετεριστών της Μακεδονίας μας στην Ε.Ε.

«Το ΕΛΚ, όπως και η Αριστερά, οι Σοσιαλιστές και οι Πράσινοι, στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών. Ζητά την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων για τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Σιγή ιχθύος κ νέα τούμπα από τον ⁦Κυριάκο Μητσοτάκη ⁩που έταζε προεκλογικά βέτο!» έγραψε στο Twitter.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί χέρι – χέρι στις προδοσίες του Ελληνισμού. Μόνο η αδάμαστη Χρυσή Αυγή συνεχίζει απροσκύνητα τον Αγώνα: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Exit mobile version