Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Novartis: Μοναδική “έντιμη” χώρα στον κόσμο η Ελλάδα!

Novartis: Μοναδική “έντιμη” χώρα στον κόσμο η Ελλάδα!

Καμία σημασία δεν έχει ότι σε όλες τις εκθέσεις διεθνών οργανισμών για την δημόσια διαφθορά η Ελλάδα καταλαμβάνει θέση εξευτελιστική και είναι με στοιχεία και αποδείξεις μία από τις πλέον διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο! Αυτά είναι λεπτομέρειες για τους πολιτικάντηδες, οι οποίοι εξουσιάζουν την χώρα και “κουκουλώνουν” ένα ακόμη σκάνδαλο, αυτό της Novartis.

Το γεγονός ότι η Novartis έκλεβε επί σειρά ετών με συνένοχους κρατικούς λειτουργούς, τον Ελληνικό Λαό, είναι αναμφισβήτητο. Ρωτήστε τον οποιοδήποτε φαρμακοποιό για τις τιμές που είχαν στο παρελθόν τα φάρμακα της Novartis και τι τιμές έχουν τώρα μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου… Η κλοπή είναι φανερή και για τον λόγο αυτό στις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες χώρες, έχουν επιβληθεί πρόστιμα στην Novartis για το βρώμικο παιχνίδι που έπαιζε.

Συγκεκριμένα, έχουν πληρώσει ήδη στην Αμερική πρόστιμο 390 εκατομμυρίων δολαρίων και αναμένεται και δεύτερο πρόστιμο 700 εκατομμυρίων δολαρίων και αυτό έγινε με σύμφωνη την Novartis και παραδοχή της για υπερτιμολόγηση των φαρμάκων! Αυτοί που μας κυβερνούν, που τελικά αποδεικνύεται ότι είναι μία παρέα και μόνον, ούτε λίγο, ούτε πολύ θέλουν να μας πουν ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο Novartis.

Για αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε την υπόθεση επί των ημερών του και γι’ αυτό η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν λέει λέξη για τον Τσίπρα τώρα που κυβερνάει! Δυστυχώς, για τον Ελληνικό Λαό, δεν υπάρχει εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μέσα στην Βουλή για να καταγγείλει το σκάνδαλο και η αντιπολίτευση από κάποιους αριστερούς και κάποιους ψευτο-ακροδεξιούς είναι ανύπαρκτη.

Exit mobile version