Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με εντολή Μητσοτάκη διεγράφη η πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, επειδή διαμαρτυρήθηκε για τους λαθρομετανάστες

Με εντολή Μητσοτάκη διεγράφη η πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, επειδή διαμαρτυρήθηκε για τους λαθρομετανάστες

Βουλώστε το και αποδεχτείτε τους! Αυτή είναι η σαφής εντολή Μητσοτάκη σε στελέχη και ψηφοφόρους της ψευτοδεξιάς που τολμούν να εκφράσουν την ελάχιστη δυσαρέσκεια για την αθρόα λαθρομετανάστευση και την αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας.

Σε παραίτηση οδηγήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίη Νικητοπούλου μετά την “ρατσιστική” επιστολή που έστειλε στον υπ. Προστασίας του Πολίτη, Χρυσοχοΐδη. Η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης μετά την παραίτησή της παραπέμπεται και στο πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης έσπευσε να καταδικάσει κατηγορηματικά την επιστολή της προέδρου ΟΝΝΕΔ Πεντέλης. «Καταδικάζουμε τις ακραίες δηλώσεις μέλους της νεολαίας του κόμματος. Οι συγκριμένες δηλώσεις είναι κατακριτέες, δεν εκφράζουν τη ΝΔ, αλλά αποτελούν προσωπικές απόψεις της επιστολογράφου. Για το θέμα αυτό έχει επιληφθεί το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της ΟΝΝΕΔ, η οποία έχει και την ευθύνη του θέματος» ανέφερε.

Η “ρατσιστική” επιστολή

Αφορμή ήταν η επιστολή που έστειλαν προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, διατυπώνοντας την αντίθεσή της στη λαθρομεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ. Όπως ανέφεραν η παρουσία προσφύγων και μεταναστών «θα προσελκύσει εγκληματίες» και πως «ακόμη και ένας 15χρονος που έχει πολεμήσει, έχει στην πραγματικότητα ψυχή ανηλίκου και συγκρίνεται με τα δικά μας 15χρονα;».

Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης στην επιστολή της έκανε λόγο για το ενδεχόμενο εμφάνισης πανδημιών όπως η φυματίωση και η ευλογιά, ότι οι ανήλικοι μετανάστες θα πειράζουν σεξουαλικά τα κορίτσια γιατί «τις θεωρούν χαλαρών ηθών λόγω διαφορετικού ντυσίματος»«Θα πρέπει κι εμείς για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας να τους φορέσουμε μαντίλες; Δεν θα δεχτούμε την αλλοίωση του πατρογονικού μας πολιτισμού» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Εξαιτίας όλων αυτών των “ρατσιστικών” επιχειρημάτων η… δημοκρατική λαιμητόμος της νεοφιλελεύθερης ΝΔ έπεσε άμεσα. Ας είναι αυτό ακόμα ένα οδυνηρό μάθημα σε αφελείς πατριώτες που παρασύρθηκαν για πολλοστή φορά από τα ψέμματα της προδοτικής Νέας Δημοκρατίας.

Exit mobile version