Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταφύγιο τζιχαντιστών η Ελλάδα: 100 «νύφες του ISIS» με τα “προσφυγόπουλα” τους απέδρασαν από στρατόπεδο στην Συρία!

Μετά τους τζιχαντιστές που σουλατσάρουν ανενόχλητοι στην πλατεία Συντάγματος, τώρα θα έρθουν και οι “προσφυγικές” οικογένειές τους στην… φιλόξενη και ξεχαρβαλωμένη Ελλάδα.

Γύρω στις 100 «νύφες του ISIS» και τα παιδιά τους απέδρασαν από στρατόπεδο που φρουρούσαν μαχητές των «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων», καθώς συνεχίζεται η τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη βόρεια Συρία.

Επικαλούμενος πηγές στην πόλη Άιν Ίσα, ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ενημέρωσε ότι στο εσωτερικό του στρατοπέδου, απ’ όπου διέφυγαν οι «νύφες του ΙSIS» και όπου φιλοξενούνται χιλιάδες εκτοπισμένοι, υπήρχε ένα «καθεστώς αναρχίας».

Νωρίτερα η κουρδική διοίκηση στα βόρεια της Συρίας είχε δηλώσει ότι μέλη οικογενειών τζιχαντιστών του ISIS κατάφεραν να διαφύγουν από το στρατόπεδο, μετά από βομβαρδισμό τουρκικών και των συριακών ανταρτικών δυνάμεων.

Ένας αξιωματούχος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) δήλωσε ότι δεν διαθέτουν πλέον επαρκείς δυνάμεις για τη φύλαξη του στρατοπέδου καθώς πολλοί από τους φρουρούς έχουν μετακινηθεί στα βόρεια για να αποκρούσουν την εισβολή των τούρκων και των συμμάχων τους.

Η τουρκική εισβολή στην Συρία κατόπιν παρέμβασης του αμερικανικού παράγοντα θα έχει σύντομα τραγικά αποτελέσματα για την Ελλάδα μας, καθώς θα γίνει καταφύγιο νέων ορδών λαθρομεταναστών και αιμοσταγών τζιχαντιστών που καμουφλάρονται σαν “πρόσφυγες”.

Χρυσή Αυγή ΤΩΡΑ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Exit mobile version