Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή, το Δίστομο και η Νέα Δημοκρατία – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η Χρυσή Αυγή, το Δίστομο και η Νέα Δημοκρατία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την 7η Ιουλίου 2019, ημέρα των εκλογών όταν “πανηγυρικά” αναγγέλθηκε ότι “τέλειωσε” η Χρυσή Αυγή. Πράγμα το οποίο επαναλαμβάνουν καθημερινά άπαντα τα ΜΜΕ ενός διεφθαρμένου συστήματος, που κάνει ωμή προπαγάνδα και όχι ενημέρωση… Ποιος ο λόγος λοιπόν, να αναφέρονται καθημερινά στην Χρυσή Αυγή, αφού “τέλειωσε”;

Μέσα στα πλαίσια λοιπόν αυτής της τακτικής, η οποία δείχνει έναν ανελέητο Ψυχολογικό Πόλεμο(Ψ. Π.) κατά των Εθνικιστών και οι δηλώσεις αυτού του ίδιου πρωθυπουργού της χώρας.  Όπου πάει και όπου σταθεί για την μεγάλη επιτυχία του ομιλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις αλχημείες ενός ολόκληρου καθεστώτος, με τις οποίες για ελάχιστες χιλιάδες ψήφους έθεσαν την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής. Μετά το Παρίσι, το Βερολίνο και τις ΗΠΑ, σειρά είχε το Μαρτυρικό Δίστομο, στο οποίο έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές έγκλημα πολέμου. Μιλώντας, λοιπόν, στο Δίστομο με αφορμή την θλιβερή επέτειο της  σφαγής είπε ο πρωθυπουργός της Ν.Δ. τα εξής: «Είναι εθνικό στοίχημα να εξαλειφθούν οι νέες εκδοχές Ναζισμού… Η πρώτη μάχη κερδήθηκε από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός αποφάσισε να αφήσει εκτός κοινοβουλίου την Χρυσή Αυγή.

Εθνικιστές και όχι ναζιστές!

Θα έπρεπε να ξέρει ο Μητσοτάκης ότι η πρώτη μάχη εναντίον αυτού του εγκλήματος θα κερδηθεί όταν η Ελλάδα απαιτήσει πολεμικές επανορθώσεις και κατοχικό δάνειο. Και αυτός στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Βερολίνο σιώπησε… Και τι να πει άλλωστε, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί η Γερμανία να στείλει πίσω τον Χριστοφοράκο και να ακουστούν πράγματα δυσάρεστα για πολλούς αστέρες του πολιτικού κατεστημένου, να αποκαλυφθεί πλήρως σε όλη του την έκταση το σκάνδαλο Siemens, για το οποίο ευθύνονται και εμπλέκονται όλες οι δυνάμεις του πολιτικού κατεστημένου από την εποχή ακόμη της περίφημης “οικουμενικής” κυβερνήσεως όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μοιραζόντουσαν την εξουσία μα σύμπασα την αριστερά και του ΚΚΕ και του Συνασπισμού.

Ποια σχέση μπορεί να έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ένα πολιτικό κόμμα της Ελλάδος του 21ου αιώνα με ένα έγκλημα πολέμου, το οποίο καταδικάζουμε, τονίζοντας ότι προκαλούμε τον οποιοδήποτε πληρωμένο λασπολόγο μας να βρει στα κείμενά μας έστω και μία αναφορά, με την οποία να γράφουμε έστω και μία λέξη υπέρ αυτών των εγκλημάτων κατά του Ελληνικού Λαού σε Καλάβρυτα, Δίστομο, Χορτιάτη και Κρήτη; Δεν θα βρουν ούτε λέξη!

Και το γνωρίζουν πολύ καλά γιατί είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και ο ναζισμός δεν μας αφορά. Ήταν μία υπόθεση των Γερμανών του μεσοπολέμου και ανήκει στην Ιστορία και οι Έλληνες Εθνικιστές τόσο το 1940 κατά των Ιταλών, όσο και το 1941 κατά των Γερμανών ήταν οι πρωτοπόροι της αντιστάσεως του Έθνους μας κατά των εισβολέων και αυτό όταν επίσημα το κομμουνιστικό κίνημα, λόγω της συμφωνίας Ρίμπεντροφ Μολότωφ, μιλούσε για ουδετερότητα. Ο Αρχηγός του κομμουνιστικού κόμματος Γαλλίας λιποτάκτησε όταν έγινε η γερμανική επίθεση, αλλά και για το δικό μας ΚΚΕ, ένας από τους λόγους για τον οποίο καθαίρεσαν πολλά χρόνια αργότερα τον Ζαχαριάδη ήταν η πρώτη επιστολή του του 1940 με την οποία ετάσσετο υπέρ του πολέμου και του Ιωάννου Μεταξά!

Όσο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να μην την βάζει στο στόμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, γιατί εκτός των άλλων πρωθυπουργός στην Ελλάδα το 1944, όταν έγινε η σφαγή στο Δίστομο, ήταν ένας πολιτικός της παρατάξεώς του, ο Ράλλης, του οποίου ο γιος Γεώργιος Ράλλης, ήταν αρχηγός και πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Οι πολιτικοί επίγονοι του δοσιλογισμού

Κατά ποίαν έννοιαν, λοιπόν, έχει σχέση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την σφαγή στο Δίστομο; Όπως ανέφερα και προηγουμένως πρωθυπουργός της Ελλάδος όταν έγινε αυτό το μεγάλο έγκλημα ήταν ένας διακεκριμένος πολιτικός της κοινοβουλευτικής κεντροδεξιάς, ο οποίος και δεν παραιτήθηκε μετά την σφαγή, αλλά παρέμεινε στην δοτή εξουσία του!

Πρωθυπουργός ήταν ο Ιωάννης Ράλλης, γιος του Δημητρίου Ράλλη, πρωθυπουργού της χώρας. Ο Ιωάννης Ράλλης ήταν πατέρας του Γεωργίου Ι. Ράλλη, προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού της Ελλάδας κατά την περίοδο 1980 – 1981. Ο Ιωάννης Ράλλης εξελέγη βουλευτής πρώτη φορά το 1906, επανεκλεγείς έκτοτε σε όλες τις μέχρι του 1936 εκλογές βουλευτής. Πρώτη φορά υπουργός έγινε το 1920. Αργότερα, πολιτεύθηκε με το Λαϊκό Κόμμα και επί κυβέρνησης Παναγή Τσαλδάρη, ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών και μετά τις εκλογές του Μαρτίου 1933 το Υπουργείο Εσωτερικών και Αεροπορίας. Με την απελευθέρωση του 1944, ο Ιωάννης Ράλλης συνελήφθη και δικάστηκε για προδοσία.

Στη δίκη του, (Φεβρουάριος 1945) συνήγοροί του ήταν ο γιος του και μετέπειτα πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γεώργιος Ράλλης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, πατέρας του μετέπειτα πολιτικού Ιωάννη Βαρβιτσιώτη. Ας μη μιλούν, λοιπόν, οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας για την Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση με αυτό το ανείπωτο έγκλημα πολέμου, το οποίο και καταδικάζει. Αλλά ας επανέλθουμε στα πολιτικά θέματα των ημερών μας.

Η Σημαία μόνο σε Έλληνες

Πλησιάζει η Εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, στον εορτασμό της οποίας θα λησμονηθεί και πάλι ο πατέρας της νίκης, ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς! Και θα τεθεί επίσης για μια ακόμη φορά το θέμα των Σημαιοφόρων στις παρελάσεις, για το οποίο αναφέρθηκε πρόσφατα στην Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έγραψε γι’ αυτό ο γνωστός “Βηματοδότης” στο φιλοκυβερνητικό “Βήμα”:

Ίσως το πιο ζωηρό και παρατεταμένο χειροκρότημα έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας όταν μίλησε για τα παιδιά των μεταναστών. Τα οποία, όπως είπε, έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία, να μαθαίνουν τα ελληνικά και – όπως σημείωσε – «αν είναι άριστοι, να σηκώνουν και την ελληνική σημαία στις παρελάσεις». Κυριολεκτικά σείστηκε η αίθουσα από τα χειροκροτήματα στην αίθουσα της Ολομέλειας στην Ωρα του Πρωθυπουργού όταν ακούστηκε αυτό. Και εν μέσω χειροκροτημάτων ο Πρωθυπουργός συνέχισε και είπε ότι του αρέσει να παρακολουθεί παρελάσεις και να βλέπει τα παιδιά των μεταναστών να κρατούν τις ελληνικές σημαίες, διατηρώντας την εθνική συνείδηση.”

Δεν είναι μόνον λοιπόν τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τα οποία και ένας Ασιάτης ή Αφρικανός χωρίς να έχει καμία σχέση με την Ελλάδα θα μπορεί να είναι Σημαιοφόρος, είναι και οι βουλευτές του, όλοι οι βουλευτές του, οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά και παρατεταμένα το να σηκώνουν ξένοι την Σημαία των Ελλήνων! Και το γεγονός αυτό είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη απάντηση σε αυτούς που πίστεψαν και προδόθηκαν ότι είναι δυνατόν να γίνει ποτέ η Νέα Δημοκρατία το κόμμα εκείνο το οποίο θα υπερασπιζότανε την Μεγάλη Ιδέα ενός Εθνικού κράτους!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παραμένοντας πιστή στις αρχές της, χωρίς να προδίδει ακόμη και αυτούς που την πρόδωσαν, πιστεύει και η Πίστη αυτή δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ γιατί εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε Ιδεολόγοι και όχι καιροσκόποι ότι η Σημαία, η Τιμημένη, η Γαλανόλευκη πρέπει να βρίσκεται μόνο στα χέρια Ελλήνων, με συνείδηση Ιστορική και καταγωγή Ελληνική, που οι Παππούδες τους πολέμησαν για το Μεγάλο μας Έθνος σε Κύπρο, Πίνδο, Μακεδονία, Μπιζάνι, Προύσα, Τραπεζούντα και Αϊδίνι και σε κάθε γωνιά της Πατρίδας, ελεύθερη ή ακόμη σκλαβωμένη.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version