Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγαλοστομίες και κούφιες υποσχέσεις από Χρυσοχοΐδη: «Τα Εξάρχεια θα ξαναγίνουν μια κανονική γειτονιά»

Μεγαλοστομίες και κούφιες υποσχέσεις από Χρυσοχοΐδη: «Τα Εξάρχεια θα ξαναγίνουν μια κανονική γειτονιά»

Οι πολιτικάντηδες της ψευτοδεξιάς και του κλεφτοΠασόκ έχουν έφεση στα ψέμματα και τις κούφιες υποσχέσεις και ο υπουργός Προ – Πο, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που συνδυάζει και τα δυο χρεοκοπημένα κόμματα που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας έχει έφεση στις μεγαλοστομίες.

Σε δηλώσεις του στην φιλόξενη “Καθημερινή” ο Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε πως «τα Εξάρχεια θα ξαναγίνουν μια κανονική γειτονιά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους» σημειώνοντας ότι η ταυτότητα και η ιστορία της περιοχής «δεν απειλούνται από το σπάσιμο του “άβατου”, οι ναρκέμποροι, η βία και η ανομία τα διαλύουν».

Προφανώς ο υπουργός Προ-Πο νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους, καθώς κανείς δεν ξεχνά ότι τον Δεκέμβριο του 2008 επί κυβέρνησης Καραμανλή κάηκε η Αθήνα και ότι τον Μάιο του 2010 – όταν ήταν ο ίδιος υπουργός – έγινε ο εμπρησμός της Μαρφίν με θύματα 3 εργαζόμενους και ένα αγέννητο μωρό!

Όποιος κάνει με κίνδυνο της ζωής του μια βόλτα στα Εξάρχεια, θα αντιληφθεί ότι πρόκειται για μια εγκαταλελειμμένη στις συμμορίες περιοχή, μια εμπόλεμη εντός του αστικού ιστού ζώνη.

Τα μαγαζιά έχουν κλείσει, καταλήψεις και γκράφιτι παντού, όλες οι πολυκατοικίες έχουν μετατραπεί σε φρούρια με σιδεριές και οι λαθρομετανάστες πουλάνε ελεύθερα ναρκωτικά πάνω στην πλατεία.

Τα Εξάρχεια απέχουν πολύ από το να ξαναγίνουν μια κανονική γειτονιά και την πολιτική βούληση για τάξη και ασφάλεια στις γειτονιές μας έχει μόνο η Χρυσή Αυγή!

“Τάξη και ασφάλεια” με κυβέρνηση Μητσοτάκη: Επίθεση σε ΜΑΤ στα Εξάρχεια – Μολότωφ στο Α.Τ. Πεντέλης

Exit mobile version