Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Πακιστάνοι σφάχτηκαν με Κούρδους!

Συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Πακιστάνοι σφάχτηκαν με Κούρδους!

Οι πόλεις μας έχουν χάσει πια την εθνική τους ταυτότητα και έχουν μετατραπεί σε πολυπολιτισμικά γκέτο εγκληματικότητας. Άγρια αιματηρά επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 30 πακιστανοί ροπαλοφόροι διέλυσαν ένα μπαρ που ανήκει σε Κούρδους και ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από έξι μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένας νεαρός Πακιστανός έβρισε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του μπαρ. Ο Κούρδος ιδιοκτήτης τον έβγαλε με την βία από το κατάστημα. Ο νεαρός Πακιστανός έφυγε, όμως, επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα μαζί με περίπου τριάντα ομοεθνείς του, οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και σιδερολοστούς.

Ακολούθησε άγρια συμπλοκή με τους Πακιστανούς να προκαλούν φθορές και να χτυπούν τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες του μαγαζιού. Από το επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, όμως, οι δράστες της επίθεσης είχαν τραπεί σε φυγή.  Αυτά συμβαίνουν στην… ειρηνική Θεσσαλονίκη στον καιρό της “ευδαιμονίας” επί Μητσοτάκη.

Exit mobile version