Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Opinion poll: 70% των Ελλήνων διαφωνούν με την καταστροφική πολιτική Μητσοτάκη στο λαθρομεταναστευτικό

Opinion poll: 70% των Ελλήνων διαφωνούν με την καταστροφική πολιτική Μητσοτάκη στο λαθρομεταναστευτικό

Έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες διακυβέρνησης Μητσοτάκη και ο Ελληνικός Λαός ήδη νιώθει στο πετσί του τις συνέπειες της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της ΝΔ.

Ιδιαίτερα στο μείζον εθνικό και κοινωνικό ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται πιο καταστροφικός κι από τον Τσίπρα, αφού επί των ημερών του οι ροές υπερδιπλασιάστηκαν και οι ορδές παράνομων μεταναστών και τζιχαντιστών θα φιλοξενηθούν στις πόλεις μας.

Όσες διαγραφές και να κάνει μέσα στο χρεοκοπημένο κόμμα του, δεν μπορεί να κατασιγάσει τις αντιδράσεις και την δυσαρέσκεια των Ελλήνων για την καταστροφική πολιτική του.

Έτσι στην τελευταία δημοσκόπηση της Opinion Poll η συντριπτική πλειοψηφία τοποθετείται αρνητικά για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο λαθρομεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, το 52% δηλώνει ξεκάθαρα μη ικανοποιημένο, ενώ και ένα 19,8% εκφράζει την δυσαρέσκειά του. Δηλαδή 7 στους 10 Έλληνες απορρίπτουν Κουμουτσάκο, Χρυσοχοΐδη, Μητσοτάκη και λοιπούς νεοφιλελεύθερους κυβερνώντες που διαλύουν τον εθνικό και κοινωνικό ιστό.

Δεν υπάρχει άλλη λύση από την άμεση εφαρμογή του νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης: Κλείσιμο συνόρων – Βαρύτατες ποινές για δουλεμπόρους – Άμεση επιστροφή ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών στην χώρα εισβολής, στην Τουρκία!

Exit mobile version