Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσιογραφία γιοκ! Συνέντευξη τραγέλαφος από Χατζηνικολάου σε Μητσοτάκη

Δημοσιογραφία γιοκ! Συνέντευξη τραγέλαφος από Χατζηνικολάου σε Μητσοτάκη

Καμία κριτική δεν μπορεί να γίνει στην χθεσινή συνέντευξη του Χατζηνικολάου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί η πρώτη φετινή εκπομπή “ενώπιος ενωπίω” δεν είχε καμία σχέση με την δημοσιογραφία.

Η εν λόγω εκπομπή δεν μπορεί με τίποτα να θεωρηθεί δημοσιογραφική, καθώς ήταν ένα εγκώμιο στον πρόεδρο της ΝΔ και τίποτα άλλο.

Ο “κορυφαίος” Έλληνας δημοσιογράφος… στρίμωξε τον πρωθυπουργό με καίριες ερωτήσεις όπως ποιο είναι το αγαπημένο του άθλημα, το αγαπημένο του φαγητό, τι ομάδα υποστηρίζει, πώς βίωσε την διάσταση με την Μαρέβα, πόσο δύσκολη είναι η συμβίωση με τις κόρες του και κατά πόσο θα του ταίριαζε το ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα!

Την λωρα που η Πατρίδα μας χάνεται, η “συγκλονιστική” εκπομπή ήταν γεμάτη από «βίντεο – ντοκουμέντα» για τη ζωή του, τι έλεγαν οι γονείς του γι΄ αυτόν, τον έρωτά του με τη γυναίκα του, τι κάνει στον ελεύθερο του χρόνο και με ποιον ήχο χτυπάει το κινητό του.

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε ο Χατζηνικολάου να κάνει κάποια σοβαρή και κρίσιμη ερώτηση, αφού χρωστά της Μιχαλούς! Έτσι όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή “συνέντευξη” είδαν μια σούπα και δεν έγιναν καθόλου σοφότεροι…

Exit mobile version