Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποια χώρα έβαλε βέτο στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων Σκοπίων και Αλβανίας με την Ε.Ε;

Ποια χώρα έβαλε βέτο στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων Σκοπίων και Αλβανίας με την Ε.Ε;

Αν νομίζετε ότι η Ελληνική πλευρά βάζει οποιοδήποτε εμπόδιο στην διεθνή αναγνώριση των ψευτομακεδόνων, πλανάσθε πλάνην οικτράν! Οι εγχώριοι δουλικοί πολιτικάντηδες κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επικυρώσουν την προδοσία των Πρεσπών και στρώνουν το χαλί στους σλάβους παραχαράκτες της Ιστορίας και σφετεριστές του ονόματος της Μακεδονίας.

Το συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης  απέρριψε το αίτημα για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία, καθώς αρνήθηκε η Γαλλία!  

«Δυστυχώς δεν ήμαστε σε θέση να πετύχουμε μια ομόφωνη απόφαση και αυτό είναι κάτι που μας λυπεί», δήλωσε η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Φινλανδίας Τίτι Τουπουράινεν, που ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου για το τρέχον εξάμηνο, σημειώνοντας ότι το θέμα θα συζητηθεί στο ανώτερο πολιτικό επίπεδο, στη Σύνοδο Κορυφής αυτής της εβδομάδας.

Ο Αυστριακός επίτροπος αρμόδιος για τα θέματα Διεύρυνσης, Γιοχάνες Χαν, «απολογήθηκε» στους πολίτες των εν λόγω χωρών και επανέλαβε ότι Σκόπια και Τίρανα έχουν κάνει τη δουλειά που χρειαζόταν.«Ελπίζω ότι οι ηγέτες θα δουν την ευρύτερη εικόνα και θα βρουν μια λύση που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες», τόνισε, εξηγώντας πως η μεγάλη πλειοψηφία των ευρωπαϊκών χωρών ήταν υπέρ μιας θετικής απόφασης και για τις δύο χώρες.

Τι θα κάνει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Θα μπλοκάρει την είσοδο των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Δυστυχώς η ερώτηση είναι ρητορική και η προδοσία δεδομένη!

Μόνο η Χρυσή Αυγή παραμένει αταλάντευτη στην πάγια εθνική θέση της: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Η ΝΔ προδίδει την Μακεδονία: Το ΕΛΚ προτείνει την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. – Κανένα βέτο από Μητσοτάκη!

Exit mobile version